ΔΕΘ: Δυσφορία βουλευτών που τους αγνόησε ο Μητσοτάκης

Για πρώτη φορά ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν συνοδευόταν από βουλευτές Θεσσαλονίκης

Must Read

Κι όμως δηλώνουν ικανοποιημένα τα μέλη της Τοπικής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, παρά την γκρίνια των τοπικών βουλευτών που βρίσκονται στο περιθώριο.

Οι τοπικοί «γαλάζιοι» θεωρούν ότι με την ομιλία και τις εξαγγελίες που έκανε ο πρωθυπουργός άλλαξε τη μέχρι στιγμής ατζέντα, αλλά και το πολιτικό κλίμα, κάνοντας για την κυβέρνηση μια επιτυχημένη επανεκκίνηση, έπειτα από μια περίοδο που κυριαρχούσαν οι αρνητικές για τον κρατικό μηχανισμό εικόνες από τις καταστροφικές πυρκαγιές, αλλά και τα απόνερα του ανασχηματισμού.

Εδώ όμως θα πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν συνοδευόταν από βουλευτές Θεσσαλονίκης στις βόλτες του στην πόλη, τις οποίες και απέφυγε επιμελώς, για πολλούς και διάφορους λόγους, με κυριότερο να μην έχει κάποια απρόσμενη συνάντηση με αντιεμβολιαστές ή υγειονομικούς, που ακόμη κάνουν πορείες διαμαρτυρίας στην πόλη.

Η γκρίνια των τοπικών βουλευτών που δεν αξιοποιήθηκαν ποτέ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη μάλλον δεν λαμβάνεται υπόψη της τοπικής της Ν.Δ., τη στιγμή που για πρώτη φορά σε κυβέρνηση δεν υπάρχει υπουργός εκλεγμένος βουλευτής από τον νομό Θεσσαλονίκης, παρά μόνο ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης (Καλαφάτης).

Παρά το κλίμα ικανοποίησης που δίνει η πλευρά Μητσοτάκη, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί το «μούδιασμα» που υπάρχει στα κομματικά στελέχη απέναντι στον πρωθυπουργό, ο οποίος δείχνει να προτιμά τους τεχνοκράτες από τους κομματικούς και να αποφεύγει τις επισκέψεις στα κομματικά γραφεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This