Η Κυβέρνηση «χάιδεψε» τον Μπογδάνο αγνοώντας τα κόμματα που ζητούσαν διαγραφή του

«Ανάλογα λάθη στο μέλλον δε θα μπορούν να γίνονται ανεκτά», αρκέστηκε να προειδοποιήσει ο Γιάννης Οικονόμου

Must Read

Σε μια… προειδοποίηση αρκέστηκε η Κυβέρνηση στον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος κοινοποίησε δημοσίευμα ιστοσελίδας (στην οποία μέχρι πρότινος ήταν ιδιοκτήτης, με την ιδιοκτησία πλέον να ανήκει στη γυναίκα του), όπου αναφερόταν κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας με πληθώρα ξένων ονομάτων, καταπατώντας οποιαδήποτε έννοια και νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Διαβάστε ακόμα: «Πόσο δίκιο είχα που σε απέλυσα», το μήνυμα Μαλέλη στον Μπογδάνο!

Σχεδόν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης (για «εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια» μίλησε ο ΣΥΡΙΖΑ, για «άθλια, θρασύδειλη και ακροδεξιά πράξη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό» μίλησε το ΚΙΝΑΛ, «κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ» τον χαρακτήρισε το ΚΚΕ, «Τέτοια είναι η κατάντια πια της υποτιθέμενης ως «φιλελεύθερης παράταξης»; Η υπόθαλψη φασιστοειδών;», αναρωτήθηκε το ΜέΡΑ25) ζήτησαν τη διαγραφή του κ.Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος. Ωστόσο, κατά την σημερινή ενημέρωση των συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρκέστηκε σε… επίπληξη και προειδοποίηση για το μέλλον!

«Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι η διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εντός της χώρας, πόσω μάλλον των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανήλικων. Αυτή η αρχή είναι αδιαπραγμάτευτη για μια φιλελεύθερη δημοκρατική κυβέρνηση, αδιαπραγμάτευτη, για μια φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη. Είναι αυτονόητο ότι τα στελέχη  μας πρέπει να τηρούν αυτή την αρχή λόγω και έργω. Ήταν λάθος η πράξη του κ. Μπογδάνου δε συνάδει με τις αρχές και την ιστορία της παράταξης. Ο κ. Μπογδάνος αναγνώρισε το λάθος με την αναπαραγωγή του δημοσιεύματος, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δε θα μπορούν να γίνονται ανεκτά», είπε ο Γιάννης Οικονόμου.

«Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα retweet που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού» ανέφερε μεταξύ άλλων Κωνσταντίνος Μπογδάνος προσπαθώντας να δικαιολογηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This