«Για πάντα ΠΑΣΟΚ» ο Λοβέρδος – Αν εκλεγεί επιστρέφουν ονομασία και ο… ήλιος ο πράσινος (video)

Την «Πράσινη Επανάσταση» παρουσίασε ο υποψήφιος για την ηγεσία στο ΚΙΝΑΛ

Must Read

Με τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ να πλησιάζουν, ο υποψήφιος Ανδρέας Λοβέρδος προχώρησε σε διαδικτυακή εκδήλωση με σύνθημα «Για πάντα ΠΑΣΟΚ». Εκεί δημοσιοποίησε την δική του «Πράσινη Επανάσταση», δηλαδή το κείμενο Διακήρυξης με τις αρχές και τις πολιτικές του θέσεις.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Ήρθε η ώρα για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα για να γίνει ξανά δύναμη εξουσίας με το όνομα ΠΑΣΟΚ και σύμβολό του τον ήλιο. Θα υπερδιπλασιάσουμε τα ποσοστά μας και θα νικήσουμε και τον υπαρξιακό μας αντίπαλο που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τον ιδεολογικό μας αντίπαλο που είναι η Νέα Δημοκρατία».

Μάλιστα είπε ότι η χώρα έχει ανάγκη από προοδευτικό πρωταγωνιστή, λέγοντας ότι «Ελλάδα χωρίς ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται»!

Δεσμεύτηκε ακόμη ότι στο συνέδριο θα προτείνει τη μετονομασία του ΚΙΝΑΛ σε ΠΑΣΟΚ: «Θα βρούμε το σχήμα που θα καλύψει και θα ικανοποιεί όλους όσοι θέλουν να διατηρήσουν την αυτονομία τους. Η λειτουργία του κόμματος θα έχει ομοσπονδιακά χαρακτηριστικά, όπως έγινε με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Δηλαδή θα έχουν συγκεκριμένο αριθμό θέσεων σε όλα τα όργανα του κόμματος. Θα είμαστε όλοι μαζί. Όμως δεν μπορούμε να κρύβουμε το όνομα του ΠΑΣΟΚ για να κρατάμε ένα όνομα που το επέλεξαν άνθρωποι που λίγο μετά έφυγαν. Επαναφορά λοιπόν του ονόματος, του συμβόλου και του χρώματος του ΠΑΣΟΚ. Επιστροφή με το ΠΑΣΟΚ».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This