Δημοσκόπηση Pulse: Κατήφεια για τα οικονομικά – «Ντέρμπι» ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των ανεμβολίαστων

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε...

Must Read

Σε μια ακόμα δημοσκόπηση αποτυπώνεται η δυσαρέσκεια του κόσμου για την οικονομική κατάσταση και η αποδοκιμασία των εξαγγελιών του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Το 45% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ, αξιολόγησε αρνητικά τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός (38% τα είδε θετικά), ενώ στον δείκτη αισιοδοξίας για την οικονομία, στο 50% φτάνουν οι απαισιόδοξοι, έναντι 42% των αισιόδοξων.

Επίσης, όσοι απάντησαν ότι δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό είναι κυρίως ψηφοφόροι των δύο μεγαλύτερων κομμάτων, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, με τα αποτελέσματα να καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς ότι οι ανεμβολίαστοι είναι υποστηρικτές της Κουμουνδούρου. Είναι και της Κουμουνδούρου και της Πειραιώς. Αλλά και του Περισσού.

Στην ερώτηση πότε θα κάνουν το εμβόλιο όσοι δεν έχουν κάνει την πρώτη δόση, ένα 53% απάντησε «ποτέ», ενώ ο κύριος λόγος γι’ αυτό είναι η ανησυχία για τις παρενέργειες. Ακολουθεί η αντίδραση στην πίεση των όσων επιβάλλονται.

Σε ότι αφορά την αξιολόγηση της παρουσίας στη ΔΕΘ, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν αρνητική κατά 48% (θετική κατά 40%), ενώ «μαύρισμα» έπεσε και στον Αλέξη Τσίπρα, με 50% αρνητική αξιολόγηση έναντι 30% της θετικής.

Δείτε ολόκληρη τη δημοσκόπηση της Pulse

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 22092021-FINAL

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This