Παλιός γνώριμος της Ελλάδας ο νέος Βρετανός πρέσβης

Ο πρώτος διπλωματικός του διορισμός ήταν στην Αθήνα

Must Read

Ο νέος πρέσβης του Ηνωμένου ΒασιλείουΜάθιου Λοτζ, επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Μετά την επίσημη τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο ο νέος Πρέσβης δήλωσε:

«Mε ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, αναλαμβάνω καθήκοντα πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, μια χώρα με την οποία έχω στενούς δεσμούς τα τελευταία 21 χρόνια. Θα έχω την τιμή και το προνόμιο να εκπροσωπώ τη χώρα μου, να βρίσκομαι δίπλα στους συμπατριώτες μου στην Ελλάδα, και να συμβάλλω στην καλλιέργεια των ήδη εξαιρετικών διμερών μας σχέσεων, ώστε να αντιμετωπίσουμε μαζί τις κοινές προκλήσεις και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας πραγματικότητας που διαμορφώνεται».

Ο Μάθιου Λοτζ είναι παλιός γνώριμος της Ελλάδας, καθώς ο πρώτος διπλωματικός του διορισμός ήταν στην Αθήνα (1998-2000) και ακολούθησαν το Παρίσι (2001) και η Μόνιμη Αντιπροσωπεία του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ στις Βρυξέλλες (2001-2003).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This