Αμφισβήτησε τον Τσίπρα για επικοινωνιακό ντόρο!

Τον οίκτο προκαλεί πλέον ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κούλογλου στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τις κωλοτούμπες του

Must Read

Κατηφορίζοντας τη σκάλα της αυτογελοιοποίησης ο Στέλιος Κούλογλου προκαλεί όλο και περισσότερο οίκτο.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που έκρινε ποδοσφαιρικά ισόπαλο το αποτέλεσμα μεταξύ Μητσοτάκη – Τσίπρα στη ΔΕΘ και τάχθηκε υπέρ της προοδευτικής διακυβέρνησης, αλλά με πρωθυπουργό που δεν θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ισχυρίστηκε πριν από λίγες ώρες ότι ο πρόεδρος του κόμματος θα έπρεπε να αφήσει το θέμα του πρωθυπουργού ανοιχτό, ώστε να αποσπάσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και στη συνέχεια να το κλείσει! Οπως σε γενικές γραμμές δικαιολογήθηκε (Kontra TV) σε επικοινωνία του με τον Αλ. Τσίπρα, από τον οποίον υποχρεώθηκε σε ατιμωτική ανασκευή, του εξήγησε ότι πρόθεσή του ήταν να δημιουργήσει επικοινωνιακό αφρό, ώστε στη συνέχεια να παρέμβει ο πρόεδρος και να κλείσει ηγεμονικά το όλο θέμα.

«Ομπρέλα» προστασίας έσπευσε χθες, αναπάντεχα, να απλώσει γενναιόδωρα πάνω από τον ευρωβουλευτή, ο οποίος έχει προκαλέσει την οργή του προεδρικού κύκλου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο άτυπος επικεφαλής της κίνησης των «53+» σε δηλώσεις του (Σκάι) «κάλυψε» τον Σ. Κούλογλου, δικαιολογώντας εν πολλοίς τη στάση του και θεωρώντας αναγκαία την παρουσία του στο κόμμα, παρά τις παρασπονδίες.

«Εχουμε μάθει πλέον πάρα πολλά. Ολα τα κόμματα έχουν εντός τους διαφοροποιήσεις, όπως το θέμα που προέκυψε εσχάτως με τον κ. Κούλογλου» είπε και πρόσθεσε στον ίδιο απαλλακτικό τόνο: «Είναι maverick, έχει πάντα δική του άποψη. Οι mavericks είναι θετικό ότι δίνουν τη δική τους, άλλη ματιά, είναι αρνητικό ότι θα πουν και πράγματα με τα οποία μπορείς να διαφωνήσεις τελείως. Αλλά δεν μπορείς να έχεις τα θετικά χωρίς τα αρνητικά, είναι καλύτερο να έχουμε ανθρώπους που λένε τη γνώμη τους, παρά αυτά που θέλουμε να ακούσουμε. Αυτές οι διαφορές είναι υποσημειώσεις σε σχέση με τις τεράστιες διαφορές μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς».

Αναφερθείς στην προοπτική μετεκλογικών συνεργασιών με ΚΙΝ.ΑΛ. και ΜέΡΑ25 σχολίασε: «Αν όλες αυτές οι δυνάμεις έχουν την ίδια αγωνία -και πιστεύω την έχουν- για τα εργασιακά, τα δικαιώματα, τα νοσοκομεία, δεν πρέπει να είναι πέραν της φαντασίας τους μια συνεργασία, μια συγκρότηση έξι σημείων σύμπτωσης στην οικονομική και κοινωνική πολιτική, όπως, π.χ., ο κατώτατος μισθός, το ΕΣΥ, η φορολογία, άλλων πέντε σημείων για τα δικαιώματα, όπως το κράτος και η λειτουργία της Αστυνομίας». Ειδικά για τις εκλογές σημείωσε: «Μέσα σε μία πανδημία δεν είναι προτεραιότητα, αλλά, αν το θέλει ο κ. Μητσοτάκης, είμαστε έτοιμοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This