Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα κάνει «κόλπα» για να μην πληρώσει το ΠΑΣΟΚ τα δάνεια που χρωστάει!

Ο υπόδικος πρώην υπουργός, αποδεικνύει ότι είναι αμετανόητος!

Must Read

Όπως φαίνεται ο κύριος Ανδρέας Λοβέρδος δεν νιώθει καμία τύψη που με τις αποφάσεις του διέσυρε την Ελλάδα παγκοσμίως, αναφορικά με το τεράστιο σκάνδαλο της Novartis. Εάν ο ίδιος είχε προσωπικά οφέλη για να το πράξει, αυτό είναι κάτι που θα το κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη. Μπορεί άλλωστε, απλώς να τον «εξαπάτησαν» και να μην ήξερε τι υπέγραφε. Είναι κι αυτό μία πιθανότητα… Εδώ ο άνθρωπος είναι τόσο «αφελής», που πίστευε ότι οι λογαριασμοί της μίζας του συγχωρεμένου Τσοχατζόπουλου, ήταν αριθμοί τηλεφώνων…

Το σίγουρο είναι ότι ο κύριος Ανδρέας Λοβέρδος, είναι αμετανόητος Πασόκος της σχολής Σημίτη. Μιλώντας σήμερα το πρωί στον real FM, ρωτήθηκε για το τι θα κάνει μετά εκατοντάδες εκατομμύρια που χρωστάει το ΠΑΣΟΚ τα οποία φυσικά έχουν επιβαρύνει τον Έλληνα φορολογούμενο που θα καλύπτει εδώ και δέκα χρόνια με τον ιδρώτα και το αίμα του.

Τι απάντησε; Παραθέτουμε επακριβώς τα λόγια του: «Το θέμα των χρεών δεν το φοβάμαι καθόλου. Υπάρχουν νομικά οι τρόποι να το χειριστούμε, χωρίς ένα ΑΦΜ να καθιστά αιχμάλωτο σε χαμηλά ποσοστά ένα πολιτικό κόμμα. Θέλω οι πολίτες που θα με προτιμήσουν να μου έχουν εμπιστοσύνη στον τομέα αυτό. Ξέρω τι κάνω και τι λέω»!!

Κοινώς, ο Ανδρέας Λοβέρδος θα βρει τα νομικά κόλπα για να ξεγλιστρήσει το ΠΑΣΟΚ από την υποχρέωση του να φέρει πίσω τα θαλασσοδάνεια. Αυτά, για τα οποία ανακεφαλαιοποιηθεί καν οι τράπεζες και υποδουλώθηκε ένα ολόκληρο έθνος.

Και το παραδέχεται ευθέως, χωρίς περιστροφές. Γιατί άλλωστε να μην το κάνει; Σε αυτή τη χώρα, αντί να την πληρώνουν οι εγκληματίες, την πληρώνουν οι εισαγγελείς που τους κυνηγούν. Αυτό, διότι υπάρχουν κάτι λαμπροί «δικονομικοί εγκέφαλοι» σαν τον Ανδρέα Λοβέρδο. Που αντλούν μάλιστα νομιμοποίηση από την ψήφο του ελληνικού λαού, τον οποίον ζημιώνουν!

Διότι κάποια στιγμή πρέπει κι εμείς οι πολίτες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, που στέλνουμε «λαμπρά μυαλά» σαν τον Ανδρέα Λοβέρδο στο ελληνικό κοινοβούλιο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This