Ενοχλήθηκε ο Τατάρ από την παρουσία του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Κύπρο!

Είδε,,, επιθετικότητα το φερέφωνο της εισβολής, στην στρατιωτική παρέλαση για την ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Must Read

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο θράσους το μαντρόσκυλο του Ερντογάν, ο Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα. Σήμερα που η Κυπριακή Δημοκρατία γιορτάζει την ανεξαρτησία της ο «ηγέτης» του ψευδοκράτους προχώρησε σε νέα επίθεση, διαστρεβλώνοντας ακόμη και την ίδια την Ιστορία!

Για τον Τατάρ η ημέρα εορτασμού της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι «μια ακόμα ένδειξη ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει μετατραπεί σε ελληνοκυπριακό κράτος»! Σε γραπτή του δήλωση ανέφερε προκλητικά ότι οι Τουρκοκύπριοι «πετάχτηκαν έξω από την Κυπριακή Δημοκρατία διά της βίας και αποκλείστηκαν από αυτή την Δημοκρατία που μετατράπηκε σε ελληνοκυπριακό κράτος».

Μάλιστα αναφέρθηκε στην παρουσία του Έλληνα Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου και των μηχανοκίνητων και πεζοπόρων τμημάτων της Εθνικής Φρουράς, και των πολεμικών αεροσκαφών, λέγοντας ότι όλα αυτά έχουν κύριο στόχο το ψευδοκράτος και την… μητέρα πατρίδα Τουρκία!

Είναι τόσο δε το θράσος του που αναφέρθηκε στην παρέλαση λέγοντας ότι περιέχει… επιθετικότητα και δυναμιτίζει μια πιθανή συμφωνία. Και τα λέει αυτά ενώ το ψευδοκράτος γιορτάζει με στρατιωτικές παρελάσεις την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο!

Και βέβαια κατέληξε ότι μοναδική συμφωνία είναι η πρότασή του για δύο ίσα, κυρίαρχα και χωριστά κράτη και δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω από αυτή. Με το φερέφωνο της Άγκυρας δεν είναι δυνατόν να επιθυμεί να ξεκινήσει κανενός είδους συνομιλία η Λευκωσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This