Η κυβέρνηση διεκδικεί τα… εμβολιαστικά πρωτεία!

Οι πολιτικοί μας καμαρώνουν για το 71% των ενηλίκων που έχει εμβολιαστεί

Must Read

Οι… στόχοι της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τον εμβολιασμό έχουν επιτευχθεί, και το γιορτάζει! Σύμφωνα πάντα, με τους αριθμούς και τα δεδομένα που παρουσιάζουν στη δημοσιότητα τα κυβερνητικά στελέχη, η επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος είναι εμφανής και δεδομένη!

Αυτό που προκαλεί ωστόσο πολλά ερωτήματα είναι, αφού η κυβέρνηση «πετυχαίνει τους στόχους της», πώς γίνεται οι ΜΕΘ να είναι γεμάτες και τα κρούσματα να παραμένουν στο «κόκκινο»; Μήπως τελικά η διαχείριση είναι ελαττωματική;

Σκέρτσος:«Συνεχίζουμε για να πεισθούν και όσοι έχουν δισταγμούς»

«Αυτή τη στιγμή το 71% των ενηλίκων έχουν εμβολιστεί δηλαδή 6,5 εκατ. πολίτες έχουν επιλέξει να κάνουν το εμβόλιο συνεπώς ο στόχος για το εννιάμηνο του 2021 έχει επιτευχθεί. Στο γενικό πληθυσμό που το ποσοστό βρίσκεται στο 60% περιλαμβάνονται 1,2 εκατ. παιδιά έως 12 ετών που δεν μπορούν να εμβολιστούν και άλλο ένα εκατομμύριο ανήλικοι από 12-17 ετών και συμπεριλαμβάνονται οι διστακτικοί και όσοι δεν θέλουν να εμβολιστούν» είπε νωρίτερα ο Άκης Σκέρτσος.

Ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι η Ελλάδα σε σύγκριση με τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης τα έχει πάει πάρα πολύ καλά και όχι τόσο καλά συγκρινόμενη με χώρες της Δυτικής Ευρώπης. «Πρέπει να εστιάσουμε στους πολίτες που έχουν ακόμη δισταγμούς να τους πείσουμε να πάρουν τη σωστή απόφαση» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν στη Βόρεια Ελλάδα και στην επικράτεια αυτή την περίοδο, σχολίασε ότι υπάρχει μια επιβάρυνση στο σύστημα Υγείας αλλά με τη διαφορά από τον περασμένο Μάρτιο ότι αυτή τη στιγμή το σύστημα υγείας λειτουργεί κανονικά μαζί και με τα εκτός COVID περιστατικά. «Παρόλο το ότι έχουμε μια επιθετική μετάλλαξη την”Δ”, η επιβάρυνση στο σύστημα υγείας είναι μικρότερη κατά 2/3. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη τα νούμερα των νοσηλίων είναι πολύ λιγότερα και από τον περασμένο Οκτώβριο και από τον περασμένο Μάρτιο. Αυτή τη στιγμή δυστυχώς, νοσούν βαριά οι ανεμβολίαστοι» δήλωσε ο κ. Σκέρτσος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This