Μητσοτάκης – Καραμανλής μαζί σε εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής»

Ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι ο κύριος ομιλητής, ενώ ο νυν θα απευθύνει χαιρετισμό

Must Read

Σε εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», με αφορμή τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Ν.Δ. και τα 40 έτη από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, θα παραστούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής.

Η κεντρική θεματική ενότητα της εκδήλωσης τιτλοφορείται «Κωνσταντίνος Καραμανλής: Η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη». Κύριος ομιλητής θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ ο νυν πρωθυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό.

Οι δύο άνδρες θα βρεθούν διά ζώσης, στον απόηχο της διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και των σεναρίων που την ακολούθησαν, για το ρόλο του Νίκου Δένδια, αλλά και τις συνθήκες δημιουργίας νέου κόμματος, δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Κάποιοι κάνουν λόγο για την πρώτη εσωκομματική υποχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τον θόρυβο που ξέσπασε από την πρωτοβουλία του να «εξαφανίσει» τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στις δηλώσεις του για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας, πριν από δύο εβδομάδες στο Παρίσι.

Και αυτό διότι ο πρωθυπουργός, προφανώς, γνώριζε ότι ο αρχιτέκτονας του «Ελλάς – Γαλλία συμμαχία» είναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ενώ και οι βάσεις για την αμυντική συμφωνία που υπεγράφη μπήκαν επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, το 2008.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This