Έλληνες «Ιλλουμινάτι» στο πολιτικό σύστημα;

Μυστικές χειρονομίες σε «αθώες» φωτογραφίσεις γεννούν υποψίες

Must Read

Η χθεσινή φωτογράφιση υπουργών με το φτυάρι στο χέρι θα ήταν απλά μία επικοινωνιακή προβολή του κυβερνητικού έργου, εάν στην φωτογραφία δεν υπήρχε κάτι περίεργο.

Ενώ όλοι οι εικονιζόμενοι, μαζί και ο πρωθυπουργός, κρατούν το φτυάρι κανονικά, υπάρχει κάποιος που το κρατά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο.

Μία προσεκτική ματιά στην φωτογραφία δείχνει ότι ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κυριάκος Πιερρακάκης, κρατά το φτυάρι με έναν περίτεχνο, αριστοτεχνικό τρόπο, που σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «τυχαίος». Αντίθετα, κάτι τέτοιες φωτογραφίες δίνουν τροφή σε θεωρίες συνωμοσίας για την ύπαρξη μυστικών εταιριών στα ανώτατα κλιμάκια εξουσίας. Κάτι σαν τους Ιλλουμινάτι.

«Κρυφό μήνυμα» πίσω από το φτυάρι του Πιερρακάκη;

Υπάρχουν όντως;

Αυτό το ερώτημα θα μπορούσε να απαντηθεί μόνο εάν βρίσκαμε κι άλλον έναν Έλληνα πολιτικό, ο οποίος να κάνει την ίδια χειρονομία, πάλι με φτυάρι. Μετά από εκτενή αναζήτηση, βρήκαμε κάτι απίστευτο. Τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, να κρατά το φτυάρι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

Η φωτογραφία ντοκουμέντο με τον Γιώργο Παπανδρέου και το φτυάρι του

Ποιες λοιπόν οι πιθανότητες της σύμπτωσης σε αυτό τον εξόφθαλμα ξεχωριστό τρόπο χειρισμού του φτυαριού; Τι συνδέει αυτούς τους δύο πολιτικούς;

Η προφανής απάντηση είναι μία: Το ΠΑΣΟΚ. Το μοναδικό κόμμα που είχε ως σήμα τον ήλιο.Ήλιος = Φως = Lumen στα λατινικά.
Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι ο μόνος πολιτικός που βραβεύτηκε διεθνώς ως «μεγάλος στοχαστής», ενώ πολλοί τον χαρακτήριζαν «φωτεινό πνεύμα». Δηλαδή «πεφωτισμένος», δηλαδή, Illuminati!

Παρόμοιους χαρακτηρισμούς όμως δέχεται και ο Κυριάκος Πιερρακάκης, που χαρακτηρίζεται ως «αυθεντία» στον τομέα ευθύνης του. Είναι ο μόνος υπουργός που αντιμετωπίζεται από τα ΜΜΕ ως «πεφωτισμένος», παρά το γεγονός ότι ακόμα και η Λίτσα η νοσηλεύτρια μπόρεσε να «σπάσει» το σύστημα του και να εκδώσει πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για δύο κωμοπόλεις, εφτά χωριά και τρεις οικισμούς.

Θα αναρωτηθεί κάποιος και δίκαια, είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ να αποτελεί κοιτίδα «Ιλλουμινάτι»;

Η φωτογράφιση Μπένου ως «πεφωτισμένος Πασόκος»

Η απάντηση δεν είναι απλή. Όμως από πολλούς ερευνητές, συγκεκριμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, εκλαμβάνονται ως μία πολιτική ελίτ, που ξεχωρίζει από τους κοινούς θνητούς. Ο μυστικός χαιρετισμούς τους, ειδικά την εποχή του Κώστα Σημίτη, ήταν «Μόνο τα ρολόγια και τα κορόιδα δουλεύουν», γεγονός που τους διαχώριζε από τους κοινούς θνητούς.

Τα παραδείγματα, άφθονα, με πιο πρόσφατο αυτό του Σταύρου Μπένου. Η μυστικιστική του φωτογράφιση ως «πεφωτισμένος», με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ να λάμπει ως φωτοστέφανο στην κεφαλή του, ταιριάζει απόλυτα με την επιλογή του ως αρμόδιος για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την τραγική πυρκαγιά στην Βόρεια Εύβοια.

Όσο τον είδατε εσείς για καφέ στο living room του σπιτιού σας, άλλο τόσο τον είδαν οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας. Επιβεβαιώνοντας κάποιες θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν τους Ιλλουμινάτι να ζουν ανάμεσα μας ως «οντότητες». Όπως ο Σταύρος Μπένος και πολλοί άλλοι «πεφωτισμένοι εκσυγχρονιστές, που ενώ το ευρύ κοινό δεν τους γνωρίζει, παρά ταύτα τους έχει πληρώσει με τρία ΑΕΠ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This