Τετάρτη 23/6/2021

Δεύτερο παιδί περιμένει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου

Ολοκληρώθηκε η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και των δημοτικών συμβούλων, του δήμου Γλυφάδας.

Η τελετή που έγινε στο Δημαρχείο της πόλης, ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό στον οποίο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αντώνιος. Στη συνέχεια δόθηκε ο θρησκευτικός όρκος από τον δήμαρχο και του δημοτικούς συμβούλους , ενώ ακολούθησε η ανάγνωση του πολιτικού όρκου, από τον δήμαρχο για όσους επέλεξαν αυτή την διαδικασία ορκωμοσίας τους.

Με την μικρή του κόρη αγκαλιά, και την όμορφη σύζυγό του, Εύα Ντογιάκου, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, ο Γιώργος Παπανικολάου δεν έκρυβε την μεγάλη του χαρά και με μια ανάρτηση του επανέλαβε με νόημα τον όρκο που έδωσε , πριν λίγο στο Δημαρχείο της Γλυφάδας , θέλοντας προφανώς να δείξει των κώδικα αξιών που τον διέπει και τον χαρακτηρίζει.

Είναι η δεύτερη θητεία του Γιώργου Παπανικολάου στη Γλυφάδα, η οποία σημειώθηκε με μια καθαρή εκλογική νίκη , δείγμα της μεγάλης αποδοχής που απολαμβάνει από τους δημότες του παραλιακού δήμου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ