Πέμπτη 13/5/2021

Φώφη: το ΠΑΣΟΚ είμαι εγώ

Σήκωσε τελικά το γάντι η Φώφη Γεννηματά και μιλώντας από τη Λάρισα,στην εκδήλωση για τα 45 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ απάντησε σε υψηλούς τόνους για την αμφισβήτηση που δέχτηκε τις προηγούμενες μμέρες.

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να χρησιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ ως «σφραγίδα διαπραγμάτευσης» για τις προσωπικές του επιδιώξεις», τόνισε η Φώφη Γεννηματά, συμπληρώνοντας ότι «δεν είναι ώρα για «μάχη οπισθοφυλακής»και επίδειξη δήθεν Πασοκικού πατριωτισμού. Είναι ώρα μάχης για το παρόν και το μέλλον του τόπου και της παράταξης».

Στο ίδιο ύφος και με το βλεμμα στραμενο στους Νίκο Παπανδρέου και  Παύλο Γερουλάνο πρόσθεσε: «Όποιος όμως δεν τα αντιλαμβάνεται αυτά και παραμένει προσκολλημένος στις προσωπικές του φιλοδοξίες, ας έρθει στο Κίνημα Αλλαγής, υπάρχουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες να θέσει θέμα νέας εκλογής, ενάμιση χρόνο μετά την εκλογή από τη βάση από 220.000 ανθρώπους της παράταξης».

Μάλιστα κλιμακωσε τη ρητορική της  επίσηςμαινοντας ότι «Ήμουν και είμαι περήφανη, για την ιστορική διαδρομή της παράταξης, του ΠΑΣΟΚ, που υπήρξε για πολλά χρόνια το δεύτερο σπίτι μου και κανείς δεν δικαιούται να μου κουνά το δάκτυλο. Το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται, δεν μπαίνει ταφόπλακα.Και για λόγους πολιτικούς, και γιατί δεν είμαστε μπαταχτσήδες.Μόνο μέσα από το Κίνημα Αλλαγής το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανταποκρίνεται και στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Μόνο του δεν μπορεί. Τέρμα στην κοροϊδία και τα μεγάλα κούφια λόγια»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ