Ποιοι αλλάζουν «στρατόπεδο» στο ΚΙΝΑΛ και ο ρόλος του… Λαλιώτη

Τρέχουν να στηρίξουν τον Γιώργο Παπανδρέου!

Must Read

Μετά το αρχικό σοκ που προκάλεσε ο χαμός της Φώφης Γεννηματά, φαίνεται να επανέρχεται η κανονικότητα στο ΚΙΝΑΛ και να αρχίζουν νέες διεργασίες και πήγαιν’ έλα για τις εσωκομματικές εκλογές.

Άλλωστε η Γεννηματά αμέσως μόλις ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια, «αποδέσμευσε» τους συνεργάτες της για το ποιον θα υποστηρίξουν. Φαίνεται λοιπόν ότι Μανώλης Όθωνας, Χρήστος Πρωτόπαπας και Βασίλης Κεγκέρογλου τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας Γιώργου Παπανδρέου, ενώ ο ο γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ακόμη βολιδοσκοπεί και δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Από την άλλη φτάνουν και περίεργες πληροφορίες για την κινητοποίηση του Κώστα Λαλιώτη, προκειμένου να υποστηρίξει υπογείως την υποψηφιότητα Παπανδρέου. Και μπορεί ο ίδιος να λέει ότι απολαμβάνει το φθινόπωρο στο σπίτι του στα Δολιανά, όμως μάλλον εργάζεται παρασκηνιακά, όπως μόνο ο Λαλιώτης ξέρει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This