Ο Θεοδωρικάκος «διέψευσε» τον Χρυσοχοΐδη αναφορικά με τις κάμερες στους αστυνομικούς! (video)

Ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, το Δεκέμβριο του 2020 έλεγε ότι στα ΜΑΤ και σε άλλες ομάδες αστυνομικών είχαν τοποθετηθεί κάμερες και πως... λειτουργούσαν άψογα!

Must Read

Τον εφοδιασμό του συνόλου των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, της ΟΠΚΕ, των ΜΑΤ και των περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας με κάμερες, εντός του 2022, ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα 1η Νοεμβρίου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ως ένα από τα 5 μέτρα αναβάθμισης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ως εδώ όλα καλά, μόνο που, υπάρχει ένα μικρό «προβληματάκι». Ο προκάτοχος του κ. Θεοδωρικάκου, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, είχε εξαγγείλει από το 2019 ότι θα τοποθετηθούν κάμερες στις στολές των αστυνομικών, ενώ το Δεκέμβριο του 2020 όχι μόνο είχε ανακοινώσει ότι οι πολυδιαφημισμένες αυτές κάμερες είχαν ήδη τοποθετηθεί στα ΜΑΤ και σε άλλες ομάδες αστυνομικών, αλλά και πως… λειτουργούσαν άψογα!

Εν ολίγοις, είτε ο νυν διαψεύδει τον πρώην, είτε, οι κάμερες στις οποίες αναφερόταν ο κ. Χρυσοχοΐδης έχουν όντως τοποθετηθεί στις στολές των αστυνομικών και ο κ. Θεοδωρικάκος το «ξέχασε». Υπάρχει, βέβαια, και η εκδοχή οι κάμερες να είναι όντως τοποθετημένες, αλλά να μην χρησιμοποιούνται για κάποιον μυστήριο λόγο…

  • Δείτε σχετικό… αποδεικτικό βίντεο:

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This