Νίκος Καρανίκας: Πήρε το μέρος του Κυριάκου στο… πατιρντί με την Ολλανδέζα δημοσιογράφο!

Σε ανάρτησή του, ο πρώην σύμβουλος του τέως πρωθυπουργού υποστήριξε πως ο νυν πρωθυπουργός απάντησε σωστά στη δημοσιογράφο, υποστηρίζοντας ότι το ίδιο θα έκανε και ο Τσίπρας

Must Read

«Κι ο Τσίπρας τα ίδια θα έκανε» υποστηρίζει ο Νίκος Καρανίκας, σε μία ανάρτηση που εκπλήσσει για τη μετριοπάθειά της!

Σχολιάζοντας το πρόσφατο επεισόδιο στο Μαξίμου, όπου η Ολλανδέζα δημοσιογράφος Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, αναφερθείσα στο θέμα των επαναπροωθήσεων παράνομων μεταναστών, μίλησε προσβλητικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό του, ο τέως πρωθυπουργικός σύμβουλος του Α. Τσίπρα σχολίασε στο διαδίκτυο:

«Τώρα που πέρασε η επικαιρότητα με τη συνέντευξη, που έγινε αφορμή να ειπωθούν πολλά και σ’ αυτά να εξαντληθεί η κυβερνητική και αντιπολιτευτική κριτική, τώρα, λοιπόν, ας δούμε κάποια πράγματα αντικειμενικά. Ο Μητσοτάκης απάντησε σωστά και απάντησε ως πρωθυπουργός μιας χώρας, κάτι που, ομοίως και κατά αναλογία, θα έκανε και ο Τσίπρας, ως πρωθυπουργός, και κάθε πρωθυπουργός αν γινόταν ανάλογη συνέντευξη και είχε να αντιμετωπίσει ερωτήσεις για νόμιμες ή παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών»!

«Είπε την αλήθεια»

Συνεχίζοντας στο ίδιο μετριοπαθές ύφος, ο Ν. Καρανίκας προσθέτει: «Από την άλλη πλευρά τώρα, και η δημοσιογράφος έκανε κάτι ανάλογο και επιτρεπτό για το επάγγελμά της, αλλά με μια οξύτητα του λόγου που επιτρέπει από την πλευρά του συνεντευξιαζόμενου να τη χαρακτηρίσει άκομψη και αγενή που δεν κατέθεσε λεπτομέρειες ως στοιχεία, και αρκέστηκε σε αναφορές γεγονότων και σκληρούς χαρακτηρισμούς, αλλά ως εκεί, γιατί και η ίδια είπε την αλήθεια».

Συνηθίζει να εκπλήσσει δυσάρεστα τους συντρόφους (;) του ο τέως σύμβουλος. Τον περασμένο μήνα, με αφορμή τα 40 χρόνια από την πρώτη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 18 Οκτωβρίου του 1981, έκανε μια διθυραμβική ανάρτηση, γράφοντας: «18 Οκτώβρη 1981, ηττήθηκε η Δεξιά με τη Ν.Δ. από το ΠΑΣΟΚ. Έτσι, είδαμε τολμηρές μεταρρυθμίσεις υπέρ της δημοκρατίας, της κοινωνίας και συγκεκριμένα του εργατικού κινήματος… εκτός από τη γνωστή διαφθορά».

Θύμισε, δε, κάποια από… τα έργα του ΠΑΣΟΚ, γιατί, «με αφορμή» -όπως έγραψε αιχμηρά- «τη διεύρυνση που δεν έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγονται διάφορες ανιστόρητες αριστερίστικες βλακείες, και η κριτική εστιάζεται στη διαφθορά και όχι στις αλλαγές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This