Τετάρτη 23/6/2021

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιοι έκαναν πάρτι με ζωντανή μουσική στη Βουλή (video)

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Πρόεδρος της Βουλής, δεν έχει ξεχάσει την αγάπη του στις Τέχνες και στα Γράμματα, και τη θητεία του στο Υπουργείο Πολιτισμού. Αυτός είναι και ο λόγος που έκανε την ανατροπή, χθες βράδυ. Ο Κώστας Τασούλας τόλμησε να κάνει την υπέρβαση βάζοντας… μουσική στη Βουλή και μάλιστα ζωντανή, από μουσικό σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας και από το Βίντεο που έφτασε στα χέρια μας  μετά την αυλαία των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής των Εφήβων, στον προαύλιο χώρο της Βουλής από την πλευρά του Ζαππείου, στήθηκε ένα νεανικό πάρτι με ζωντανή μουσική, πολύ κέφι και χορό μέχρι τελικής πτώσης!

Ο Πρόεδρος της Βουλής αποδείχτηκε μοναδικός οικοδεσπότης δίνοντας το “πράσινο φως” για πάρτι στη Βουλή. Οι έφηβοι βουλευτές αφού πήραν μια γερή γεύση από τα καθήκοντα των ενήλικων συναδέλφων τους, με απόλυτο σεβασμό στο χώρο, διασκέδασαν με το παραπάνω όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Η μουσική ήταν ζωντανή. Μάλιστα είχε στηθεί και εξέδρα που φιλοξενούσε την μπάντα του Μουσικού Σχολείου Αλίμου. Μια μπάντα που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τους επαγγελματίες τους είδους αφού με τις μουσικές της ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο!

Στις Ομάδες Εργασίας και στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Εφήβων, συμμετείχαν φέτος μαθητές Α΄ και Β΄ Τάξης Λυκείου σχολείων της Ελλάδας και Επαγγελματικών Σχολών του ΟΑΕΔ, που έλαβαν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βουλή των Εφήβων – Βήματα Δημοκρατίας: Κάνοντας πράξη τη συμμετοχή».

Οι αγορητές, έφηβοι βουλευτές, των έξι Ομάδων Εργασίας ανέλυσαν το θέμα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» και ειδικότερα:

  • «Δημοκρατία-Δικαιώματα: Ένα, δύο, τρία, έχουμε Δημοκρατία»
  • «Ευάλωτες Ομάδες – Ανισότητες – Δρόμοι Ανοιχτοί – Δρόμοι μετ’ Εμποδίων»
  • «Αλληλεγγύη-Εθελοντισμός (Κράτα με να σε κρατώ)»
  • «Τέχνη, Περιβάλλον, Τοπική Ιστορία»
  • «Ελευθερία Λόγου-Πληροφόρηση-Διαδίκτυο (Pinokio.net)».
  • «Διαπροσωπικές Σχέσεις – Σχολική Καθημερινότητα (Όταν πηγαίνουμε μαζί σχολείο)».

Σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις των μαθητών και μαθητριών,ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλαςανέφερε: «Είναι εντυπωσιακό πως σήμερα, στη Βουλή των Εφήβων, επικρατεί ένας άλλος λόγος, γόνιμος, ο οποίος, ενώ διαπιστώνει κακώς κείμενα, έχει συγκεκριμένες προτάσεις διορθώσεως, βελτιώσεως, με τεκμηρίωση και θεμελίωση».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ