ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιοι έκαναν πάρτι με ζωντανή μουσική στη Βουλή (video)

Must Read

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Πρόεδρος της Βουλής, δεν έχει ξεχάσει την αγάπη του στις Τέχνες και στα Γράμματα, και τη θητεία του στο Υπουργείο Πολιτισμού. Αυτός είναι και ο λόγος που έκανε την ανατροπή, χθες βράδυ. Ο Κώστας Τασούλας τόλμησε να κάνει την υπέρβαση βάζοντας… μουσική στη Βουλή και μάλιστα ζωντανή, από μουσικό σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας και από το Βίντεο που έφτασε στα χέρια μας  μετά την αυλαία των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής των Εφήβων, στον προαύλιο χώρο της Βουλής από την πλευρά του Ζαππείου, στήθηκε ένα νεανικό πάρτι με ζωντανή μουσική, πολύ κέφι και χορό μέχρι τελικής πτώσης!

Ο Πρόεδρος της Βουλής αποδείχτηκε μοναδικός οικοδεσπότης δίνοντας το “πράσινο φως” για πάρτι στη Βουλή. Οι έφηβοι βουλευτές αφού πήραν μια γερή γεύση από τα καθήκοντα των ενήλικων συναδέλφων τους, με απόλυτο σεβασμό στο χώρο, διασκέδασαν με το παραπάνω όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Η μουσική ήταν ζωντανή. Μάλιστα είχε στηθεί και εξέδρα που φιλοξενούσε την μπάντα του Μουσικού Σχολείου Αλίμου. Μια μπάντα που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τους επαγγελματίες τους είδους αφού με τις μουσικές της ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο!

Στις Ομάδες Εργασίας και στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Εφήβων, συμμετείχαν φέτος μαθητές Α΄ και Β΄ Τάξης Λυκείου σχολείων της Ελλάδας και Επαγγελματικών Σχολών του ΟΑΕΔ, που έλαβαν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βουλή των Εφήβων – Βήματα Δημοκρατίας: Κάνοντας πράξη τη συμμετοχή».

Οι αγορητές, έφηβοι βουλευτές, των έξι Ομάδων Εργασίας ανέλυσαν το θέμα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» και ειδικότερα:

  • «Δημοκρατία-Δικαιώματα: Ένα, δύο, τρία, έχουμε Δημοκρατία»
  • «Ευάλωτες Ομάδες – Ανισότητες – Δρόμοι Ανοιχτοί – Δρόμοι μετ’ Εμποδίων»
  • «Αλληλεγγύη-Εθελοντισμός (Κράτα με να σε κρατώ)»
  • «Τέχνη, Περιβάλλον, Τοπική Ιστορία»
  • «Ελευθερία Λόγου-Πληροφόρηση-Διαδίκτυο (Pinokio.net)».
  • «Διαπροσωπικές Σχέσεις – Σχολική Καθημερινότητα (Όταν πηγαίνουμε μαζί σχολείο)».

Σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις των μαθητών και μαθητριών,ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλαςανέφερε: «Είναι εντυπωσιακό πως σήμερα, στη Βουλή των Εφήβων, επικρατεί ένας άλλος λόγος, γόνιμος, ο οποίος, ενώ διαπιστώνει κακώς κείμενα, έχει συγκεκριμένες προτάσεις διορθώσεως, βελτιώσεως, με τεκμηρίωση και θεμελίωση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This