Γιατί δεν θα συμμετέχει στο debate ξεκαθάρισε ο Γιώργος Παπανδρέου

«Ο ήλιος ο πράσινος συμβολίζει τις αξίες μας»

Must Read

Στην τελική ευθεία οι εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, χωρίς όμως να λείπουν τα παρατράγουδα, μιας και ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στο debate των υποψηφίων.

Σε αυτό το θέμα αναφέρθηκε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. «Με τους όρους που διεξάγεται δεν θα ήταν σωστό και δεν θα ήθελα να πληγώσω την παράταξη. Θέλω ένα debate ουσιαστικό όχι ένα debate εντυπώσεων. Έναν διάλογο ενωτικό που θα βοηθήσει και όχι που θα αποδομήσει την παράταξη. Για την ενωτική πορεία, για την επόμενη μέρα έχω ευθύνη», δήλωσε ο ενωτικός της παράταξης που ξέχασε ότι έφυγε από το κόμμα και έφτιαξε δικό του «μαγαζί».

Κατήγγειλε ακόμη μια φορά ότι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εμπλέκονται στην εκλογική διαδικασία του ΚΙΝΑΛ: «Ξέρω ότι στελέχη της ΝΔ παίρνουν τηλέφωνα για συγκεκριμένους υποψηφίους. Δεν θα πω ονόματα αλλά είναι δεδομένο. Προφανώς κάτι φοβούνται στη ΝΔ. Φαίνεται ότι το ΚΙΝΑΛ ξαναμπαίνει στο προσκήνιο της πολιτικής αλλά τα αντισώματα της παράταξης είναι δυνατά και όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή τόσο λιγότερες πιθανότητες να παίξουν ρόλο αυτές οι παρεμβάσεις», είπε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Και συνεχίζοντας ανέφερε πως κάποιοι θέλουν ένα ΚΙΝΑΛ ελεγχόμενο και μικρό και πως από τη στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του συσπειρώθηκε κόσμος γύρω από το κόμμα.

Αναφέρθηκε και στη συζήτηση που έχει ανοίξει για επιστροφή στο όνομα και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ: «Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήμουν για πολλά χρόνια. Είναι μέσα στην καρδιά μου το ΠΑΣΟΚ. Ο ήλιος ο πράσινος συμβολίζει τις αξίες μας. Τα σύμβολα μας ανήκουν, θα τα αξιοποιήσουμε, όμως θέλω να γίνει αυτό με δημοκρατικό τρόπο».

Άσκησε κριτική και στην κυβέρνηση, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ: «Βλέπουμε διαγγέλματα από την κυβέρνηση και αντιδιαγγέλματα από την αντιπολίτευση. Στην αρχή πήγαμε καλά αλλά στη συνέχεια δόθηκε από την κυβέρνηση ένα μήνυμα νίκης απέναντι στην πανδημία και ένα σήμα έπαρσης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This