Τρίτη 15/6/2021

Γιατί πάει για… εξετάσεις ο Κικίλιας στη Θεσσαλονίκη

Σε σπιρομέτρηση θα υποβληθεί σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο υπουργός Υγείας θα επισκεφτεί σήμερα στις 2:30μμ, το stand του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ) και θα υποβληθεί πρώτος σε μέτρηση της αναπνοής (σπιρομέτρηση), εγκαινιάζοντας παράλληλα, το πρόγραμμα σπιρομετρήσεων Εταιρείας Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος (ΕΝΘΕ) που θα πραγματοποιηθεί σε πάνω από 60 σημεία της χώρας για το προσεχές τρίμηνο.
Στο πλαίσιο της Αντικαπνιστικής Εκστρατείας του Υπουργείου Υγείας ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας, θα γίνει το «ζωντανό παράδειγμα» του μηνύματος για «Καθαρή Αναπνοή».
Με βασικό σύνθημα «Δεν καπνίΖΩ» και με ενεργή παρουσία καθ΄ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ, η Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος θα βρίσκεται από τις 17:00-20:00 στο stand του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στο Περίπτερο 15, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις βλαβερές επιπτώσεις του καπνίσματος και κάνοντας ΔΩΡΕΑΝ Σπιρομετρήσεις, σε όσους το επιθυμούν .
Το πρόγραμμα σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΝΘΕ κ. Ηρακλή Τιτόπουλο « θα ξεκινήσει μέσα Σεπτεμβρίου σε πόλεις της Β. Ελλάδος, σε προγραμματισμένες ημερομηνίες και εντάσσεται στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της εταιρείας προς την κοινωνία σε συνεργασία με δήμους και νοσηλευτικά ιδρύματα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ