Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

«Η δικαιοσύνη πρέπει να ψάξει ποιοι οδήγησαν τη ΔΕΗ στο χείλος της καταστροφής»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ποιοι οδήγησαν τη ΔΕΗ στη σημερινή της τραγική κατάσταση; Αυτό το ζήτημα αφορά τη Δικαιοσύνη!

Αυτό είπε μέσες άκρες ο πρωθυπουργός απαντώντας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου σε ερώτηση για την κατάσταση και την διάσωση της ΔΕΗ. «Ενδεχομένως πρέπει να ερευνηθεί το γιατί κάποιοι σφύριζαν αδιάφορα στο ζήτημα της ΔΕΗ» είπε και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ερευνηθούν δικαστικά οι ευθύνες.

Μίλησε και για το σχέδιο της κυβέρνησης για την εξυγίανση της επιχείρησης ηλεκτρισμού, το οποίο «έχει παρουσιαστεί από τον αρμόδιο υπουργό ενδελεχώς». Τόνισε ότι πρέπει να αποκατασταθεί η ρευστότητα της επιχείρησης, μέσω ενός ισορροπημένου σχεδίου.

«Δεν θέλω να βλέπω τη ΔΕΗ ως ένα πρόβλημα, αλλά ως μπροστάρη στη μεγάλη προσπάθεια της χώρας να μπει στο μέλλον και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες. Πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην επιχείρηση και στους εργαζόμενους της. Ο τελικός στόχος είναι να μετατραπεί σε μία κερδοφόρα επιχείρηση».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ