Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Γερό προβάδισμα για Ανδρουλάκη, ντέρμπι Παπανδρέου – Λοβέρδου για τη 2η θέση!

Τα πρώτη αποτελέσματα της μεγάλης εσωκομματικής «μάχης» από το 15% της καταμέτρησης

Must Read

Παρά το γεγονός ότι οι κάλπες δεν έχουν κλείσει ακόμη παντού στη χώρα, μιας και η συμμετοχή των πολιτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ήδη ανακοινώθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝ.ΑΛ., με τον Νίκο Ανδρουλάκη να προηγείται, μέχρι στιγμής, καθαρά

Πιο συγκεκριμένα, στο 15% της καταμέτρησης, ποσοστό που προέρχεται κυρίως από την περιφέρεια καθώς η Αττική έχει αργήσει να ενσωματωθεί, λόγω της αθρόας προσέλευσης του κόσμου, ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. συγκεντρώνει το 40,11% των ψήφων, με τον Γιώργο Παπανδρέου να ακολουθεί με 26,8%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Ανδρέας Λοβέρδος με 24,1%.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ψήφισαν τουλάχιστον 270.000 πολίτες, ενώ, αν διατηρηθούν τα συγκεκριμένα ποσοστά με μικρές αποκλίσεις πολύ δύσκολα θα αποφύγουμε έναν δεύτερο γύρο την ερχόμενη Κυριακή.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Οι αντιδράσεις των επιτελείων στα πρώτα αποτελέσματα

Με την πρωτιά να φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει και μάλιστα με διαφορά για τον Νίκο Ανδρουλάκη, η αγωνία περνά, πλέον, στα επιτελεία των Γ. Παπανδρέου και Α. Λοβέρδου, για το ποιος θα είναι απέναντί του στον β’ γύρο.

Από το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη εκφράζουν ικανοποίηση για το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα. «Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι εξαιρετικά για εμάς. Είμαστε πρώτοι με καθαρή διαφορά», έλεγαν συνεργάτες του. Ωστόσο δηλώνουν «σοβαροί και ενωτικοί, με αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία».

Αισιόδοξοι δηλώνουν και στο επιτελείο του Ανδρέα Λοβέρδου, εκτιμώντας ότι εκείνος θα περάσει στον β’ γύροΑπογοήτευση, από την άλλη, επικρατεί στο επιτελείο του Γ. Παπανδρέου, όπου, ως φαίνεται, περίμεναν διαφορετικά αποτελέσματα. Για την ώρα, ωστόσο, αναμένουν περαιτέρω ενσωμάτωση. Αναγνωρίζουν ότι αυτή τη στιγμή ο Ν. Ανδρουλάκης έχει σαφή πρωτιά, κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο να ανατραπεί.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This