«Διαστημικές» δουλειές Γεραπετρίτη στο Μαξίμου, την ώρα που ο Κυριάκος κάνει ποδηλατάδα

Άρχισαν όμως οι καρφωτές!

Must Read

Ένα δημοσίευμα με εξαιρετικό ενδιαφέρον και δύο ανησυχητικά συμπεράσματα. Το ένα, ότι ο υπουργός επικρατείας νομίζει ότι είναι αιώνιος κυβερνητικός αξιωματούχος, το δεύτερο ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου.

Όλα αυτά στην σκιά των νέων αποκαλύψουν με το σκάνδαλο στα ανώτατα κλιμάκια της Δικαιοσύνης και την ασυδοσία του γνωστού manager πορνοστάρ, που κάποιοι αφήνουν αιχμές ότι συνδέεται με τον υπουργό…


Κάποιοι μισούν τον Γιώργο Γεραπετρίτη
και δεν το κρύβουν. Αλλά να στέλνουν ραβασάκια και non paper στον Μητσοτάκη και να πληροφορούν με ποιους συναντιέται στο γραφείο του για να πλήξουν τις σχέσεις τους πάει πολύ.

Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο «δελτίο κινήσεων Γεραπετρίτη», ο επιχειρηματίας Θόδωρος Καρυπίδης, καλός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη και ακόμη καλύτερος του porte parole του Γιάννη Κουρτάκη, πήγε στο επαγγελματικό γραφείο του υπουργού Επικρατείας για δουλειές. Και μάλλον οι καλοθελητές δεν εννοούν τις δουλειές που αναλαμβάνει το δικηγορικό γραφείο του (και καθηγητή) Γεραπετρίτη.

Ο Καρυπίδης είχε μάλιστα ενημερώσει πως συνοδεύεται από εκπροσώπους της ιταλικής εταιρείας Angel Holding (Antonio Foti, Vito Pertosa και Fredrik Meloni), για να συζητήσουν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στο εθνικό πρόγραμμα μικρών δορυφόρων το οποίο έχει ανακοινώσει ο υπουργός Πιερρακάκης.

Για το πρόγραμμα δεν γνωρίζουμε πολλά, αλλά έτσι και αλλιώς οι δορυφόροι έχουν πάρει φωτιά γιατί το πρόγραμμα ακούγεται πως θα πιάσει τα 200 εκατομμύρια. Είναι πολλοί πάντως που είναι σε τροχιά μες στου Μαξίμου και κάποια στιγμή μοιραία θα έχουμε συγκρούσεις.

Πληροφορίες από το DOCUMENTO

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This