Άδωνις Γεωργιάδης: Ανάρτηση με… επικρίσεις στον αποθανόντα Γιώργο Τράγκα

«Αντιαθλητικό φάουλ» από τον Υπουργό Ανάπτυξης.

Must Read

Με μια ανάρτηση που θα μπορούσε ίσως να έχει γίνει λίγο διαφορετικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, λέγοντας αρχικά πως ήταν «μακράν ο μεγαλύτερος showman του ραδιοφώνου», αλλά στη συνέχεια έκανε ένα επικριτικό σχόλιο, το οποίο, τουλάχιστον για σήμερα, θα μπορούσε να απουσιάζει.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης αφού έγραψε στο twitter πως «ο Γιώργος Τράγκας ήταν μακράν ο μεγαλύτερος showman του ραδιοφώνου τις τελευταίες δεκαετίες», δεν αρκέστηκε εκεί και… επέκρινε τον νεκρό, με ούτε καν πέντε ώρες να έχουν συμπληρωθεί από τον θάνατό του (σύμφωνα με το νοσοκομείο Σωτηρία ο κ.Τράγκας πέθανε στις 03:10 και η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη έγινε στις 07:29).

Έγραψε λοιπόν ο κ.Γεωργιάδης για τον Γιώργο Τράγκα πως «δυστυχώς το απίστευτο ταλέντο του, κατά την γνώμη μου, τον παρέσυρε σε λαϊκισμούς και υπερβολές αλλά αυτό δεν ακυρώνει τις ικανότητες του»…

Δεν θα μπορούσε δηλαδή ο Υπουργός Ανάπτυξης να κρατήσει τη γνώμη του π.χ. για αύριο και να εκφράσει απλώς τα συλλυπητήριά του;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This