Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο προϋπολογισμός του 2022 πάει την Ελλάδα μπροστά και την κοινωνία πιο ψηλά»

Must Read

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών για τον προϋπολογισμό, τόνισε μεταξύ άλλων πως «ο προϋπολογισμός του 2022 είναι αναπτυξιακός και ταυτόχρονα κοινωνικός. Είναι ο δεύτερος προϋπολογισμός στα τελευταία δώδεκα χρόνια, που όχι μόνο δεν βάζει νέους φόρους, αλλά μειώνει και αυτούς που επέβαλε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Η κυβερνητική πολιτική για το επόμενο έτος και οι προβλέψεις του Προϋπολογισμού, σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης, «αφορούν όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Αφορούν τον επιχειρηματία, τον αγρότη, τον εργαζόμενο, τον άνεργο. Αφορούν τις νέες και τους νέους μας που αναζητούν κάτι να πιαστούν και να τραβήξουν μπροστά. Αφορούν τις πόλεις και τα χωριά μας. Και είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες της Καβάλας που μας βλέπουν σήμερα από τις Ελευθερές, τη Χρυσούπολη και την Παναγία της Θάσου, υποδέχονται θετικά τόσο τα έως τώρα οικονομικά επιτεύγματα της Κυβέρνησης όσο και τα προβλεπόμενα στο νέο προϋπολογισμό».

Αναφορικά με τη στάση της κοινοβουλευτικής μειοψηφίας, επισήμανε: «Παρακολουθούμε, αλλά δεν ακολουθούμε την Αντιπολίτευση στην απόπειρα πόλωσης, φανατισμού και διχασμού. Αντιλαμβανόμαστε το μονότονο “όχι σε όλα” ως άρνηση της πραγματικότητας και της προόδου. Αντιλαμβανόμαστε την απόπειρά του ΣΥΡΙΖΑ να επενδύει στην καταστροφή ως έλλειμμα εθνικής και κοινωνικής ευθύνης. Αντιλαμβανόμαστε τις κραυγές και τους ψιθύρους ως υποκατάστατο της αδυναμίας τους για συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις».

Καταλήγοντας στην ομιλία του, ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε: «Λέμε “ναι” στον Προϋπολογισμό, “ναι” στις νέες επενδύσεις, “ναι” στις νέες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές. Λέμε “ναι” στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τις πολιτικές που πάνε τη χώρα μας πιο γρήγορα στη νέα εποχή. Που πάνε την κοινωνία μας πιο ψηλά. Που πάνε την Ελλάδα, με αισιοδοξία και εθνική αυτοπεποίθηση, στην επόμενη μέρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This