Απίστευτα πράγματα! Σε ρόλο… λοιμωξιολόγου ο Σκέρτσος υποβαθμίζει τη μελέτη Τσιόδρα

Για το δεξί χέρι του πρωθυπουργού η μελέτη είναι «ήσσονος σημασίας»

Must Read

Τον απόλυτο πανικό έχει προκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου η αποκαλυπτική μελέτη των καθηγητών ΤσιόδραΛύτρα για τις τεράστιες ευθύνες που φέρει η κυβέρνηση αναφορικά με την μεγάλη θνησιμότητα που κατέγραψε η χώρα μας στα δύο πρώτα κύματα της πανδημίας.

Μετά την απόπειρα του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου να «καλύψει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας με εξωφρενικές δηλώσεις ότι ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του δεν είχαν ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της μελέτης, σειρά πήραν χθες, η Μίνα Γκάγκα και Γκίκας Μαγιορκίνης, σχολιάζοντας ότι η μελέτη έχει «κενά».

Και θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι δίκαιο να ξεσπά αντιπαράθεση ανάμεσα σε επιστήμονες για το ερευνητικό έργο, ακόμα και αν η προσπάθεια υποβάθμισης του κ. Τσιόδρα είναι έκδηλη.

Το να σχολιάζει όμως ο Άκης Σκέρτσος τα αποτελέσματα της μελέτης, προσπαθώντας να αποδομήσει τα συγκλονιστικά συμπεράσματα για το ΕΣΥ, μοιάζει τουλάχιστον σουρεαλιστικό.

Σε ρόλο λοιμωξιολόγου λοιπόν ο υπουργός Επικράτειας ούτε λίγο ούτε πολύ, «άδειασε» τον κ. Τσιόδρα, υποστηρίζοντας για την μελέτη ότι: «Τι μας λέει; Ότι σε περιόδους κρίσης επιβαρύνεται το σύστημα και ότι υπάρχει δυσαναλογία των κεντρικών μονάδων με αυτές τις περιφέρειας» δήλωσε και πρόσθεσε πώς είναι αδιάφορο το αν γνώριζαν τα κυβερνητικά στελέχη τις διαπιστώσεις της έρευνας, σημειώνοντας μάλιστα ότι «Πρόκειται για ήσσονος σημασίας ζήτημα»: «Και τα δυο ζητήματα έχουν τεθεί στο ανώτατο επίπεδο από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Το αν γνωρίζαμε τη μελέτη είναι αδιάφορο. Δεν τη γνωρίζαμε. Καθημερινά η κυβέρνηση δέχεται δεκάδες τέτοιες εισηγήσεις και στατιστικά στοιχεία. Πρόκειται για ήσσονος σημασίας ζήτημα» υποστήριξε στη Βουλή ο Άκης Σκέρτσος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This