Ένας μικρός – μικρός Ανδρουλάκης

Εξόργισε ακόμα και τους ψηφοφόρους του με την αφωνία του για το σκάνδαλο της έκθεσης Τσιόδρα - Λύτρα!

Must Read

Μπορεί το ελληνικό πολιτικό σκηνικό να σείεται από τις αποκαλύψεις αναφορικά με την συγκάλυψη της έρευνας Τσιόδρα – Λύτρα, αλλά ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δεν έχει αρθρώσει ούτε μία λέξη.

Η σιωπή αυτή του Νίκου Ανδρουλάκη είναι ανεπίτρεπτη αλλά και ακατανόητη. Ο νέος πρόεδρος, διαδέχτηκε την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, η οποία σε κάθε ευκαιρία έθετε το θέμα της ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ως υψίστης σημασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας και της σωτηρίας των ασθενών.

Το ΕΣΥ όμως ήταν διαχρονικά και η πλέον εμβληματική προσφορά του ΠΑΣΟΚ, κατά τις δεκαετίες που κυβέρνησε τον τόπο. Σημειολογικά, ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς ήταν ο εμπνευστής αυτού του έργου υψίστης εθνικής σημασίας, και ο άνθρωπος που το υλοποίησε.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης λοιπόν από σεβασμό στον ελληνικό λαό, στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το έργο του αλλά και στην μνήμη του Γιώργου Γεννηματά και της κόρης του, Φώφης Γεννηματά την οποία διαδέχτηκε, όφειλε αν μη τι άλλο να έχει τοποθετηθεί για αυτά τα αίσχη που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Αίσχη που στρέφονται κατά του ΕΣΥ, της εθνικής κληρονομιάς του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Γεννηματά!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης όμως προτιμά να λειτουργήσει ως δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη και αχυράνθρωπος του Βαγγέλη Βενιζέλου, ο οποίος μάλιστα τον υποκατέστησε προκλητικά, σχολιάζοντας αυτός τις εξελίξεις με την μελέτη. Αντί να βγει ευθέως και να ζητήσει την παραίτηση της κυβέρνησης και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως θα ήταν το αυτονόητο, εάν λειτουργούσε πραγματικά ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Με το καλημέρα λοιπόν, ο Νίκος Ανδρουλάκης αποδεικνύεται μικρός. Πολύ μικρός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This