Επιχειρηματίες ζητούν τα ρέστα από τον «Πορτοφολάκη» για τα «μαύρα»!

Must Read

Ο Πορτοφολάκης είχε ως ίνδαλμα τον Τσουκάτο. Όμως ο στρατηγός του Σημίτη, είχε και μία ευπρέπεια. Δεν μάζευε τις σακούλες παραμυθιάζοντας επιχειρηματίες. Για κάθε σακούλα, υπήρχε συγκεκριμένο «αντίτιμο», το οποίο πάντα παραδιδόταν στο ακέραιο.

Σε αντίθεση με τον Πορτοφολάκη, ο οποίος είχε βγει στη γύρα προεκλογικά διαβεβαιώνοντας επιχειρηματίες ότι θα αναλάβει αρχηγός στην ΕΥΠ και θα προσφέρει αντίστοιχες υπηρεσίες.

Αυτό φυσικά ήταν ένας ευσεβής πόθος του «Πορτοφολάκη», αφού εντέλει κατέληξε σε μία θεσμική μεν θέση, χωρίς όμως «ασυλία».

Εσχάτως λοιπόν, επιχειρηματίας που κατάλαβε ότι ο Πορτοφολάκης τον «δάγκωσε», αφού διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να τον βοηθήσει σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που τον απασχολούσε, έχει απασφαλίσει. Και έχει ξεκαθαρίσει στην σύζυγό του Πορτοφολάκη – που προφανώς ήταν ο συνδετικός κρίκος για την αποστολή της σακούλας – ότι ο Πορτοφολάκης θα λογοδοτήσει για το δούλεμα. Τονίζοντας μάλιστα με νόημα, ότι η ενεργητική δωροδοκία είχε γίνει πλημμέλημα, όταν ο Πορτοφολάκης τον δάγκωσε…

Το πρόβλημα για τον Πορτοφολάκη είναι ότι για να επανορθώσει, θα πρέπει να απευθυνθεί πολύ ψηλά. Εκεί όπου ήδη τον έχουν «στην μπούκα», καθώς έχουν ενημερωθεί για την δράση του.

Έλα όμως που διστάζουν να τον αποπέμψουν, γιατί θα λασπωθούν και οι ίδιοι απο τα κατορθώματα του… Εάν όμως μαθευτεί και η συγκεκριμένη υπόθεση, τότε ο Πορτοφολάκης δεν θα φύγει απλά με τις κλωτσιές…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This