Γιατί την έπεσαν στην Ούρσουλα για τον Μαργαρίτη Σχοινά!

Must Read

Πριν καν αναλάβει επίσημα τα νέα του καθήκοντα ο Μαργαρίτης Σχοινάς – ή μάλλον πιο σωστά, ο τίτλος του – έγινε αντικείμενο αντιπαραθέσεων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Βρετανός Ευρωβουλευτής του Εργατικού κόμματος και πρώην Επίτροπος Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, Κλοντ Μοράες επιτέθηκε στην εκλεγμένη πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, λέγοντας ότι ο τίτλος που έδωσε στον Έλληνα αντιπρόεδρο, ως αρμοδίου για την «Προστασία του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής» είναι «βαθιά προσβλητικός»!

Σύμφωνα με τον κ. Μοράες, ο τίτλος του Μαργαρίτη Σχοινά δεν μπορεί να υφίσταται. «Το να αποκαλούμε το χαρτοφυλάκιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη μετανάστευση, χαρτοφυλάκιο «για την προστασία του τρόπου ζωής μας» είναι βαθιά προσβλητικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μοράες.

Η φον ντερ Λάιεν, που αναλαμβάνει τα καθήκοντα της επισήμως την 1η Νοεμβρίου, επεσήμανε ότι ο Μαργαρίτης Σχοινάς θα είναι αντιπρόεδρος της Κομισιόν αρμόδιος για θέματα μετανάστευσης και απασχόλησης.
Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός ότι ο ίδιος ο κ. Σχοινάς στην ανάρτηση του στο twitter δεν χρησιμοποιεί τον τίτλο που του εδόθη αλλά αναφέρει ότι θα είναι αρμόδιος για θέματα μετανάστευσης, εκπαίδευσης, απασχόλησης και ασφάλειας

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This