Αιχμές από τον σύζυγο της Φώφης Γεννηματά για την στάση του ΚΙΝΑΛ στον βιασμό της 24χρονης

Must Read

Με νέα ανάρτηση του στο Twitter, ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης αφήνει αιχμές κατά του ΚΙΝΑΛ σχετικά με την αντίδρασή του στην υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, με τις καταγγελίες της 24χρονης κοπέλας ότι βιάστηκε από γόνους γνωστών επιχειρηματιών μέσα σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

«Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα κάτι καλύτερο από το κόμμα μου από απλή, κατά διαβολική σύμπτωση, επανάληψη των θέσεων της Κυβέρνησης της ΝΔ και μάλιστα 12 ώρες μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου» σημείωσε σε ανάρτησή του και πρόσθεσε τονίζοντας ότι δεν πρέπει να πάει χαμένη η δουλειά που έκανε η εκλιπούσα σύζυγός του:

«Και ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε την ευφυή έμπνευση να συμπεριλάβει στην δική του ανακοίνωση τα μέτρα που έχει λάβει η ΝΔ για το θέμα αυτό, την αυστηροποίηση δηλαδή των ποινών για βιασμούς στον νέο Ποινικό Κώδικα που ψήφισε η κυβέρνηση, στην ανακοίνωση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του δικού μας κόμματος λείπει οποιαδήποτε αναφορά σε ό,τι μέτρα και προτάσεις έχει επανειλημμένα καταθέσει το Κίνημα Αλλαγής για την κακοποίηση γυναικών και τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικότερα. Θέματα που και η Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία έχει αναδείξει κατ’ επανάληψη. Ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζαμε όλοι κάτι περισσότερο. Ας μην πάει χαμένη τόση δουλειά που έκανε η Φώφη και πολλά άλλα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής» καταλήγει ο Ανδρέας Τσούνης.

Υπενθυμίζεται ο ίδιος ζήτησε χθες να λάβει επίσημα θέση το κόμμα του ΚΙΝΑΛ για την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This