Πόση «αριστεία» να αντέξει πια αυτή η Ευρώπη;

Τα καλύτερα μυαλά ή «τα μυαλά στα μπλέντερ»;

Must Read

Η Ελλάδα έδωσε καταλυτική απάντηση στην επιλογή της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στο ανώτατο κοινοτικό αξίωμα. Διότι μία διεθνής ένωση που διαθέτει επικεφαλής της οποίας ο συζυγος της κάνει νταραβέρια επιχειρηματικά, παίρνοντας μάλιστα επιδοτήσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από κάτι κρατίδια σαν την Ελλάδα, είναι απολύτως λογικό να «αξίζει» πρόσωπα όπως ο Μαργαρίτης Σχοινάς και η Εύα Καϊλή σε ανώτερα αξιώματα.

Σκεφτείτε το λίγο. Εάν δεν υπήρχε η Κομισόν, τι θα έκανε στη ζωή του ένα «τεράστιο μυαλό» όπως ο Μαργαρίτης; Ότι πιθανότατα θα έκανε ένας «γίγαντας» με ύψος 2 μέτρα και 15 εκατοστά, εάν δεν υπήρχε το μπάσκετ.

Η Κομισιόν έχει καταντήσει κάτι σαν την κλαδική του ΠΑΣΟΚ, του ορθόδοξου. Ήταν το μοναδικό μέρος που μπορούσες να κάνεις τα πάντα, χωρίς να είσαι τίποτα.

Η αξιοποίηση λοιπόν και της Εύας Καϊλή στην θέση της αντιπροέδρου του ευρωκοινοβουλίου, ήταν μία απολύτως αναμενόμενη εξέλιξη.

Στέλνουμε έξω τα καλύτερα μυαλά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This