Προκλητική Γκάγκα: Είναι φυσικό να υπάρξουν θάνατοι, δεν πρέπει να μας προβληματίζει αυτό!

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας το τερμάτισε, αναφερόμενη στις απώλειες από την Covid-19

Must Read

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ασημίνα Γκάγκα κάθε φορά που μιλά έχει το… γυάλινο βλέμμα του θανάτου! Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο την περασμένη Παρασκευή στην τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων κανένας δεν διέκρινε κάποιο ίχνος ανθρώπινης συμπόνοιας και επιείκειας στο πρόσωπό της.

Την ώρα που εκατοντάδες οικογένειες θρηνούσαν τον χαμό των αγαπημένων τους (πάνω από 500 σε μόλις λίγες ημέρες), η ίδια δήλωνε, προσβάλλοντας τη μνήμη τους, ότι «δεν πρέπει να μας προβληματίζουν οι θάνατοι από την πανδημία».

Μέσα σε ένα κλίμα ανοίκειας ελαφρότητας με συμμέτοχο τον συνάδελφό της Γκίκα Μαγιορκίνη για το αν θα εορτάσουμε το φετινό Πάσχα -θαρρείς και αυτό είναι που προεχόντως απασχολεί τους Ελληνες τούτη την ώρα-, δήλωσε σαν να περιγράφει κάποιο ειδυλλιακό τοπίο: «Οι θάνατοι από ιώσεις είναι κάτι που βλέπουμε, ακόμη και για κάτι τόσο κοινό όσο η γρίπη και το κρυολόγημα. […] Κάποιοι συνάνθρωποί μας είναι μεγάλοι σε ηλικία, έχουν νοσήματα, είναι φυσικό να υπάρξουν θάνατοι».

Το ανατριχιαστικό και αποτρόπαιο συμπέρασμα αυτής της ανάλυσης το εξήγησε η ίδια παρακάτω. «Δεν νομίζω ότι πρέπει να μας προβληματίζει αυτό. Γενικά οι θάνατοι στη Μονάδα και οι θάνατοι που βλέπουμε είναι θάνατοι ανεμβολίαστων, θάνατοι ανθρώπων πολύ συχνά μεγάλης ηλικίας».

Ποινή θανάτου, λοιπόν, για τους ανεμβολίαστους. Και στον Καιάδα οι αγαπημένοι μας γονείς κι οι παππούδες, οι προπάτορες, που μας μεγάλωσαν κι υπερασπίστηκαν με το αίμα τους και τα σκληρά και προκομένα τους χέρια αυτά τα σκληρά και άγια χώματα για να πιάνει στασίδι η κάθε Γκάγκα.

Δημοσιονομικό βάρος

Τεχνικά περιγράφονται ως «μεγάλης ηλικίας» κατά την υφυπουργό. Κοινώς, δημοσιονομικό βάρος. Μόνο που δεν έτριβε τα χέρια της από χαρά η φιλάνθρωπη υφυπουργός που διεκδικεί και έδρα στη Βουλή!

Μετά τη δριμεία κριτική που δέχτηκε τις προηγούμενες ώρες, προσπάθησε με τον άτεχνο τρόπο και το θράσος όλων των δημόσιων προσώπων που δεν διακρίνονται για ηθικές και πολιτικές αναστολές να ανασκευάσει. «Ως γιατρός στο ΕΣΥ τα τελευταία 30 χρόνια», ορκιζόταν πως δεν πιστεύει ότι κάποιος θεωρεί ότι για την ίδια δεν έχουν σημασία οι θάνατοι.

Δεν πάει να ρωτήσει και κανέναν από αυτούς τους ταλαίπωρους που μαζεύουν τα πράγματα των δικών τους που πεθαίνουν χωρίς αξιοπρέπεια έξω από τις κατάκοπες ΜΕΘ;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This