Ο Πατούλης «έδειξε» ξεκάθαρα ως υπεύθυνο τον Στυλιανίδη!

Η κυβέρνηση ρίχνει τις ευθύνες σε όλους, ο Περιφερειάρχης Αττικής μόνο στην Πολιτική Προστασία;

Must Read

Και μπορεί ο πρωθυπουργός να μοίρασε ψίχουλα ως αποζημιώσεις για να στήσει για άλλη μια φορά ένα επικοινωνιακό σόου στις πλάτες των Ελλήνων, και να μην απέδωσε ουσιαστικά καμία ευθύνη στην Πολιτική Προστασία αλλά τουναντίον τα «έβαλε» με τον Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους ιδιώτες και τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, ωστόσο ο Περιφερειάρχης Αττικής είπε ότι αναλαμβάνει το δικό του μερίδιο ευθύνης, ζήτησε -με δυσκολία- «συγγνώμη» (αφού είπε… «προφανώς και ζητάω συγγνώμη»), έριξε «μπηχτές» για τον Χρήστο Στυλιανίδη και τα έβαλε ευθέως με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας.

«Να αναλάβουν τις ευθύνες όσοι τις έχουν. Εγώ είμαι ένας κρίκος της αλυσίδας της πολιτικής προστασίας, δεν είμαι η πολιτική προστασία. Το γαϊτανάκι, ότι για όλα φταίει ο Πατούλης πρέπει να τελειώνει. Να βγουν με ανδρεία όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αναλαμβάνω εγώ τις ευθύνες που μας αναλογούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

«Δεν φταίω για όλα εγώ!»

Ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε νωρίτερα ότι έχει μεγάλο μέρος των ευθυνών -ο κόσμος που ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται βέβαια δεν πολυενδιαφέρεται!- αλλά δεν έδειξε μέσω των δηλώσεών του ότι είναι πρόθυμος να επωμιστεί το βάρος όλης της κυβερνητικής αποτυχίας. Μάλιστα,αφού ζήτησε «συγγνώμη», έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν αποτελεί «το κράτος».

«Προφανώς και ζητάω συγγνώμη, είμαι ένας από τους πολίτες που με επέλεξαν οι πολίτες. Ζητάω συγγνώμη για τις δικές μου ευθύνες και όχι για άλλων, να βγουν να τα πουν όπως πρέπει και οι άλλοι γιατί πάνω από εμένα και τα κόμματα είναι η Ελλάδα» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This