Βαρουφάκης: Για πόσο ακόμα πρωθυπουργός Μητσοτάκης;

«Δόλιο» αποκάλεσε τον πρωθυπουργό ο Βαρουφάκης

Must Read

Δόλο καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνοντας λόγο για «πόσο ακόμη πρωθυπουργό». «Το δήθεν επιτελικό κράτος της «Μητσοτάκης Α.Ε.» πρέπει να πέσει, επειδή το επιτελείο του είναι οι ολιγάρχες, ενώ στα υπουργεία και στο Μαξίμου κατοικοεδρεύουν οι ορντινάντσες τους», υπογράμμισε.

«Η αποψινή μομφή μας στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό μπορεί να μην τους ρίξει σήμερα αλλά, τουλάχιστον, θα συνεισφέρει στην κατεδάφιση αυτού του μεγάλου ψέματος», επεσήμανε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και τόνισε: «εμείς δεν σας μεμφόμαστε επειδή είστε ανίκανος. Την εμφανή ανικανότητά σας την προσπερνάμε και εστιάζουμε σε κάτι πολύ χειρότερο: Στο δόλο σας».

Αναφερόμενος στην κακοκαιρία ο Γ. Βαρουφάκης αναρωτήθηκε «πως να λειτουργήσει επιτελικό κράτος, όταν οι ορντινάντσες βρίσκονται στην κυβέρνηση και το πραγματικό επιτελείο τους καθοδηγεί από το παρασκήνιο;». Επίσης ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 σημείωσε ότι η στρατηγική του Κ. Μητσοτάκη είναι «χρέος και καταστροφές για τους εσάς, τους πολλούς και υπερκέρδη για τους πολύ λίγους».

«Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πέσει, όχι για να έρθει απλά μια άλλη, αλλά για να τελειώσουμε με την ολιγαρχία που κινεί τα νήματά της. Υπερψηφίζουμε, προφανώς, την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο κ. Τσίπρας. Η αποψινή ψήφος μας όμως είναι ψήφος μομφής κατά της ολιγαρχίας την οποία εμείς δεν διστάζουμε να κατονομάσουμε, όπως αποδεικνύουμε ξανά και ξανά, από το Βήμα της Βουλής», τόνισε ο Γ. Βαρουφάκης και συνέχισε: «μένει τώρα στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, και συγκεκριμένα στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ -βγάζουμε απέξω το ΚΚΕ αναγνωρίζοντας τη στάση του- που, ως κυβερνήσεις με ή χωρίς την πίεση της τρόικας δρομολογήσατε, μαζί με την ΝΔ, την παράδοση του κράτους στην κρατικοδίαιτη ολιγαρχία.

 

Μένει στον κ. Τσίπρα και στον κ. Ανδρουλάκη να τοποθετηθούν: Μέμφεστε την «Μητσοτάκης ΑΕ» απλά για ανικανότητα; Ή δεσμεύεστε, όπως εμείς, να κόψετε τα πόδια της κρατικοδίαιτης ολιγαρχίας;».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This