Ντροπιαστική ομολογία Γεραπετρίτη: Έπρεπε να ήμουν πιο επιφυλακτικός!

Με ανούσιες δικαιολογίες ο υπουργός Επικρατείας παραδέχτηκε την εγκάρδια επικοινωνία του με Φουρθιώτη

Must Read

Με μισές κουβέντες και ανούσιες δικαιολογίες (όπως ότι του μιλούσε στον… πληθυντικό επειδή δεν τον γνώριζε), ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης όχι μόνο ομολόγησε χθες την εγκάρδια και συχνή επικοινωνία που είχε με τον Μένιο Φουρθιώτη, αλλά εμφανίστηκε και… μετανιωμένος, γιατί -λέει- δεν γνώριζε τη διάσταση που θα έπαιρνε η επικοινωνία τους.

Προσέξτε, όμως: Δεν είπε ότι δεν θα επικοινωνούσε μαζί του, είπε απλώς ότι θα ήταν πιο επιφυλακτικός…

Ο «αντ’ αυτού» του πρωθυπουργού, αφού έκανε λόγο για «χυδαία πολιτική εκμετάλλευση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ», είπε: «Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, αν γνώριζα όλα αυτά που θα προκαλούνταν, θα ήμουν περισσότερο επιφυλακτικός στην επικοινωνία». Επίσης, ο κ. Γεραπετρίτης, με πρωτοφανές θράσος, σαν να απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν και υποτιμώντας τη νοημοσύνη του κόσμου, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διάσταση που πήρε το θέμα και τον Αλέξη Τσίπρα ως «πολιτικό εκφραστή του Φουρθιώτη».

Δηλαδή, ο κατεξοχήν συνομιλητής του υπόδικου τηλεπαρουσιαστή κατηγορεί τον πολιτικό του αντίπαλο ως υπεύθυνο για τις δικές του απαράδεκτες ενέργειες!

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεραπετρίτης επιχείρησε να υποβαθμίσει τις σχέσεις του με τον Φουρθιώτη, αλλά και τις σχέσεις του μισού υπουργικού συμβουλίου με τον πρώην μάνατζερ μιας πορνοστάρ, σχέσεις που προκαλούν δυσωδία και αποτροπιασμό, λέγοντας ότι «έχει τύχει πολιτικής αξιοποίησης ένα ανύπαρκτο θέμα», επισημαίνοντας παράλληλα ότι κανένας πολιτικός αρχηγός δεν ασχολήθηκε με αυτό στη συζήτηση της Βουλής, πλην του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ο κ. Τσίπρας φαίνεται ότι αποτελεί σήμερα τον πολιτικό εκφραστή του κ. Φουρθιώτη» είπε, ψάχνοντας να βρει άλλοθι στην ανεξήγητη και περίεργη σιωπή των άλλων κομμάτων…

Οταν εμψύχωνε τον Μένιο: «Μην τους κάνετε τη χάρη να δειλιάσετε»

Επίσης, τόνισε ότι «τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου, δεν έχω εμφανιστεί ποτέ σε εκπομπή του. Του μιλάω στον πληθυντικό, είχαμε μια πάρα πολύ τυπική σχέση». Ωστόσο, ο κ. Γεραπετρίτης συνελήφθη να λέει ανερυθρίαστα πολλά ψέματα, αφού στην αρχή είπε πως απλώς απάντησε στις οχλήσεις του επειδή κινδύνευε η ζωή του, για να αποκαλυφθεί στη συνέχεια πως του έδινε ακόμα και αναφορά για την πορεία νομοσχεδίων που τον ενδιέφεραν.

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τις επαφές μαζί του είπε πως αυτές αφορούσαν το αίτημα των ιδιοκτητών του τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο εργαζόταν ο Μ. Φουρθιώτης να συμπεριληφθεί στην πλατφόρμα DIGEA, αίτημα που δεν έγινε δεκτό.

Όμως, εντύπωση προκαλεί ένα από τα μηνύματα που είχε στείλει ο υπουργός στον Φουρθιώτη, στο οποίο έγραφε «ελπίζω να είναι όλα καλά. Μην τους κάνετε τη χάρη να δειλιάσετε», ενώ ένα άλλο ευχετήριο μήνυμά του κατέληγε με τη φράση «όλα θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This