Απευθείας ανάθεση του Στυλιανίδη σε εταιρεία δημοσκοπήσεων για να εξωραΐσει… το χάλι!

Must Read

Με δημοσκοπήσεις και μάλιστα με απευθείας ανάθεση, ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης επιχειρεί να εξωραΐσει την εικόνα του Υπουργείου του μετά την αποτυχία του στην πρόσφατη κακοκαιρία, την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών, που έμειναν αποκλεισμένοι στα αυτοκίνητά τους, τη διακοπή ρεύματος για τέσσερις ημέρες σε εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια και τις ευθύνες που δεν ανέλαβε κανείς στην κυβέρνηση.

Αντί κάποιας παραίτησης για το χάος του κρατικού μηχανισμού και παρά τον σάλο που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με τις δημοσκοπήσεις, ο υπουργός κ. Στυλιανίδης επιλέγει να αναθέσει στην εταιρία Metron Analysis τη διενέργεια δημοσκόπησης «για τη διεξαγωγή ερευνητικού προγράμματος για την κλιματική αλλαγή, για τις ανάγκες του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας», όπως αναφέρει και το σχετικό ΦΕΚ που αναρτήθηκε στη Δι@ύγεια, με ημερομηνία 1/2/2022. Το κόστος για τη δημοσκόπηση ανέρχεται στα 27.500 ευρώ, μαζί με τον ΦΠΑ.

Ίσως θα ήταν πιο λογικό να αναθέσει μια δημοσκόπηση για το τι θεωρεί ο κόσμος ότι πρέπει να αλλάξει στο υπουργείο μετά την αποτυχία του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκάλεσε, αλλά και για τις δικές του ευθύνες, αφού δεν εννοεί ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο πρωθυπουργός, που τον επέλεξε, να τις καταλάβουν και να τις αναλάβουν.

Αν και δεν χρειάζεται ούτε τέτοια δημοσκόπηση, καθώς η λαϊκή δυσαρέσκεια έχει ήδη καταγραφεί. Όπως έδειξε και η προχθεσινή μέτρηση της κοινής γνώμης που προβλήθηκε από τον Σκάι, ο κόσμος, σε ποσοστό 72%, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που η κυβέρνηση αντιμετώπισε την κακοκαιρία, παρά το «λιβάνισμα» των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This