ΚΙΝΑΛ: Γιατί μόνο ο Καμίνης θυμήθηκε ότι η Γεννηματά κατήγγειλε την Opinion Poll;

Η επίμαχη δημοσκόπηση έβγαζε πρώτο τον Ανδρέα Λοβέρδο και τρίτη τη Φώφη Γεννηματά

Must Read

Μόνο τυχαία δεν είναι η σιωπή του ΚΙΝ.ΑΛ. για την Opinion Poll, παρά το ότι το ΚΙΝ.ΑΛ. την έχει καταγγείλει. Στην συζήτηση στη Βουλή μίλησαν ως εισηγητής ο Γιώργος Καμίνης, ως κοινοβουλευτική εκπρόσωπος η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο επικεφαλής της ΚΟ Μιχάλης Κατρίνης.

Μόνο όμως ο Γ. Καμίνης αναφέρθηκε στην καταγγελία Γεννηματά κατά της εταιρείας δημοσκοπήσεων του περίφημου Διαμαντή. «Το γεγονός ότι δημοσιεύθηκε δημοσκόπηση χωρίς να περιλαμβάνεται η ταυτότητα, αποτελεί σοβαρό ολίσθημα, μία απόπειρα αν όχι χειραγώγησης της κοινής γνώμης, τουλάχιστον σοβαρού επηρεασμού της», είπε ο εισηγητής του ΚΙΝ.ΑΛ. και υπενθύμισε πως «το ίδιο συνέβη από την ίδια εταιρεία και κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝ.ΑΛ. Έβγαλε τότε η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά ανακοίνωση που στηλίτευε το γεγονός. Αντί, όμως, η εταιρεία να στραφεί σε βάρος της προέδρου του Κινήματος, εναντίον της προέδρου του Κινήματος, αντί να χτυπήσει το άλογο, χτύπησε το σαμάρι, ένα μεσαίο στέλεχος του Κινήματος, το οποίο απλώς επανέλαβε τις κατηγορίες αυτές σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή» (αναφέρεται στον Απόστολο Κρυωνίδη, ένα από στελέχη που ήταν δίπλα στη Γεννηματά, έκανε την καταγγελία σε τηλεοπτικό σταθμό και η Opinion Poll του έκανε μήνυση).

Όμως, ούτε ο Μ. Κατρίνης ούτε η Ν. Γιαννακοπούλου θυμήθηκαν τι είχε πει η Γεννηματά! Υπενθυμίζεται ότι η επίμαχη δημοσκόπηση έβγαζε πρώτο τον Ανδρέα Λοβέρδο και τρίτη την Γεννηματά. Η εξήγηση ίσως να είναι η πολυετής σχέση (επαγγελματικού χαρακτήρα) που φέρεται να είχε ο ιδιοκτήτης της Opinion Poll με ιστορικό στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ. που στήριξε και στηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This