Καιρίδης: Ο Ανδρουλάκης το γυρνά στο… τσάμικο!

Ένα επεισόδιο με πολλούς... αποδέκτες!

Must Read

Νέα επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη από τη ΝΔ. αυτή τη φορά από τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη, ο οποίος αμφισβήτησε τα ένσημα του προέδρου του ΚΙΝΑΛ και είπε ότι σέρνει το κόμμα του στο τσάμικο!

Η αρχή του επεισοδίου έγινε με τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος μίλησε για παιδιά του κομματικού σωλήνα. «Δεν θέλω να πω τίποτα για αρχηγούς και ένσημα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στο ΚΙΝΑΛ με τον Ν. Ανδρουλάκη», απάντησε ο Δ. Καιρίδης και έκανε αναφορά στον τσάμικο, λέγοντας ότι είναι χορός που ο πρώτος χορεύει και οι υπόλοιποι από πίσω σέρνονται.

Στον βουλευτή της ΝΔ απάντησε ο Γιώργος Μουλκιώτης από το ΚΙΝΑΛ. «Ο τσάμικος είναι λεβέντικος χορός. Είναι ανήθικο να διατυπώνετε διάφορες αιτιάσεις για τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ», είπε. Ο Δ. Καιρίδης επέμεινε: «ο τσάμικος είναι πολύ λεβέντικος χορός και αυτό που δεν είναι λεβέντικο, είναι να τρέχουμε για να είμαστε αρεστοί στον αρχηγό μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This