Για την Α’ Πειραιώς ετοιμάζει τον Γεραπετρίτη ο Μητσοτάκης

Ο Μητσοτάκης σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες θέλει ανθρώπους της εμπιστοσύνης του

Must Read

Το πουλέν του ετοιμάζει για τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θα ρίξει πάνω του όλες του τις δυνάμεις για να τον εκλέξει.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γεραπετρίτη, τον άνθρωπο που λύνει και δένει στο Μαξίμου, τον επιστήθιο του πρωθυπουργού, που δεν θα τον αφήσει έτσι. Σύμφωνα με διάφορα… πουλάκια που λαλάνε, ο Μητσοτάκης τον ετοιμάζει για την Α΄ Πειραιώς, καθώς σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες θέλει ανθρώπους της εμπιστοσύνης του.

Δεν ξέρουμε τι όνειρο είδαν και κατέληξαν στον Πειραιά, πάντως εκεί στην Α΄ με εκλεγμένους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τον Κατσαφάδο, τον Μελά, τον Μανωλάκο, την Δούνια και τον Μπουτσικάκη, δεν θα περάσει καθόλου εύκολα!

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This