Ρωσική Πρεσβεία: Δεχόμαστε απειλές – Ευχαριστούμε τους φίλους Έλληνες για τα μηνύματα συμπαράστασης

«Την ευθύνη για την ασφάλεια της αποστολής μας έχουν οι ελληνικές Αρχές»

Must Read

Με μια ανάρτησή της το βράδυ του Σαββάτου η ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα, ανέφερε ότι το προσωπικό της δέχεται απειλές, τις οποίες χαρακτηρίζει «δειλές και απαράδεκτες», ενώ τονίζει ότι την ευθύνη για την ασφάλειά της, έχουν οι ελληνικές Αρχές.

Επίσης, ευχαριστεί τους «πολλούς φίλους Έλληνες που στέλνουν στην Πρεσβεία μηνύματα συμπαράστασης και ευχές για γρήγορη νίκη κατά των Ουκρανών νεοναζί και απελευθέρωση της χώρας από το εγκληματικό καθεστώς» και ξεκαθαρίζει ότι «ο Ρωσικός στρατός δεν χτυπά αμάχους αλλά μόνο και αποκλειστικά τις στρατιωτικές υποδομές και εθνικιστικά τάγματα δολοφόνων».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Ευχαριστούμε όλους αυτούς τους πολλούς φίλους Έλληνες που στέλνουν στην Πρεσβεία μηνύματα συμπαράστασης και ευχές για γρήγορη νίκη κατά των Ουκρανών νεοναζί και απελευθέρωση της χώρας από το εγκληματικό καθεστώς. Σεβόμαστε τις απορίες εκείνων που ανησυχούν για θύματα από όλες τις πλευρές. Ο Ρωσικός στρατός δεν χτυπά αμάχους αλλά μόνο και αποκλειστικά τις στρατιωτικές υποδομές και εθνικιστικά τάγματα δολοφόνων. Σε ότι αφορά τις απειλές που δεχόμαστε κατά του προσωπικού της Πρεσβείας, αυτές είναι δειλές και απαράδεκτες, ενώ την ευθύνη για την ασφάλεια της Αποστολής μας έχουν οι Ελληνικές Αρχές με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This