Μαριέττα Γιαννάκου: Από την υπέροχη βραδιά στον… εφιάλτη

Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές για τη Μαριέττα λίγο πριν από το μοιραίο ατύχημα...

Must Read

«Το τέλος μιας υπέροχης βραδιάς» έγραφε η λεζάντα της τελευταίας φωτογραφίας της Μαριέττας Γιαννάκου. Τραβήχτηκε στο σπίτι της, στις 9 Ιανουαρίου του 2022, λίγες ώρες πριν πάθει το ατύχημα που της στέρησε τη ζωή. Την επομένη, στις 10 Ιανουαρίου, η βουλευτής εισήχθη στο ΓΝΑ, μετά το φρικτό της ατύχημα, έπεσε σε κώμα και δεν ξύπνησε ποτέ.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Το προηγούμενο βράδυ, όμως, είχε τραπέζι στον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Κουτσίκο, στο σπίτι της στην πλατεία Θυμαράκια, στα Κάτω Πατήσια. Μαζί με την κόρη της Ζωή είχαν ετοιμάσει δείπνο και πέρασαν τόσο όμορφες οικογενειακές στιγμές, που ο Παναγιώτης Κουτσίκος, ανεβάζοντας τη φωτογραφία της Μαριέττας, χαρακτήριζε τη βραδιά «υπέροχη». Ισως γιατί ήταν η τελευταία που θα περνούσαν όλοι μαζί, αγαπημένοι, όπως ήταν πάντοτε.

Η βουλευτής και πρώην υπουργός, παρότι είχε χωρίσει μαζί του, εντούτοις παρέμεναν οικογένεια και ήταν πολύ δεμένοι. Ο,τι έκαναν το έκαναν μαζί, και φυσικά για χάρη της κόρης τους Ζωής. Τον Δεκέμβριο γιόρτασαν τα γενέθλιά της με παρέα στο Ψυχικό, ενώ ακόμη και την Πρωτοχρονιά του 2022, που έμελλε να είναι η τελευταία της, μαζί την πέρασαν. Αλλωστε, οι δυο τους έζησαν μια δεκαπενταετία παντρεμένοι.

«Οχι, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Με ανησυχεί ότι θα αφήσω μόνη την κόρη μου. Βεβαίως, έχει και τον μπαμπά της, με τον οποίο είμαστε διαζευγμένοι, υπάρχει και η αδελφή μου, αλλά θέλω να ζήσω για να τη στηρίξω» έλεγε η Μαριέττα Γιαννάκου, μιλώντας μετά τις δεκάδες περιπέτειες υγείας που είχε, πριν από το τέλος. Τώρα, ο πόνος για τη Ζωή, τη Φανή, την αδελφή της, και τον Παναγιώτη Κουτσίκο είναι αβάσταχτος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This