Οργή του Άδωνι για την κυβέρνηση που θέλει να χαλάσει τις σχέσεις μας με την Ρωσία

Είναι άχρηστοι, ανεπρόκοποι, επικίνδυνοι!

Must Read

Δεν μπορούσε να διανοηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι θα υπάρξει κυβέρνηση η οποία θα θέσει σε κίνδυνο τις σχέσεις μας με την Ρωσία. Ακόμα και στον ψυχρό πόλεμο, όπως πολύ σωστά σημειώνει, βρέθηκε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής για να μπορεί να κρατά μία ισορροπία στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, ώστε η χώρα μας να αποτελεί προνομιακό συνομιλητή με την Ρωσία, την ώρα που συνεχίζαμε να ανήκουμε «εις την Δύση».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρεί την ελληνική κυβέρνηση που θέτει σε κίνδυνο τις σχέσεις μας με την Ρωσία, ως εξαιρετικά επικίνδυνη και όσους την απαρτίζουν ως άχρηστους και ανεπρόκοπους που θα προκαλέσουν τεράστια ζημιά στη χώρα.

Φυσικά οι δηλώσεις του Άδωνι είναι παλαιότερες. Που να το φανταζόταν ο άνθρωπος πως και σε αυτό θα έπεφτε έξω. Διότι η κυβέρνηση που καταστρέφει τις σχέσεις μας με την Ρωσία, που απαρτίζεται από άχρηστους και ανεπρόκοπους όπως έλεγε, συμπεριλαμβάνει και τον ίδιο.

Δείτε το συλλεκτικό πλέον βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This