Η ΝΔ θα ζητήσει προανακριτική για τον Δ. Παπαγγελόπουλο – Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Η Νέα Δημοκρατία θα εισηγηθεί προανακριτική για την αναζήτηση ευθυνών του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.

Βάσει του τυπικού της διαδικασίας, τη δικογραφία θα δουν ως εντεταλμένοι δύο βουλευτές της ΝΔ και εν συνεχεία ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας, Σταύρος Καλαφάτης θα γνωστοποιήσει την απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Με αφορμή τα παραπάνω ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

«Η φαρσοκωμωδία της απόπειρας να διωχθούν όσοι ανέδειξαν το σκάνδαλο της Novartis και όχι όσοι το διέπραξαν, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε στάδιο δικαστικής διερεύνησης, συνεχίζεται με νέα επεισόδια» υπογραμμίζει τονίζοντας ότι: «ο νέος φθηνός τακτικισμός που φαίνεται να σκαρφίστηκε ο Κ. Μητσοτάκης, όπως διέρρευσε από το Μαξίμου, είναι να μην αντιμετωπιστεί ενιαία η υπόθεση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα. Με λίγα λόγια, ο Κ. Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός. Και απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο και απέναντι στον εσωκομματικό του εφιάλτη».

«Τον καλούμε εκ νέου, αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει είτε σε εξεταστική είτε σε προανακριτική για όλους όσους κατονομάζει ο Α. Σαμαράς στη μήνυσή του και να μη ψάχνει τερτίπια για να ξεφύγει. Για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία» καταλήγουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This