Τροπολογίες μόνο για… υπουργούς στη Βουλή

Κι αν είσαι βουλευτής με την… αράδα σου θα πας

Must Read

Χθες ο Σωκράτης Φάμελλος δήλωνε πως δεν θα γίνει δεκτή καμιά βουλευτική τροπολογία, μεταφέροντας απόφαση του υπουργικού Συμβουλίου για να μην κατηγορηθούν για ρουσφέτια από την αντιπολίτευση. Οι βουλευτές αντέδρασαν, αλλά δεν είναι υπουργοί για να περάσει το δικό τους.

Οι κατέχοντες Κυβερνητικές θέσεις μπορούν να φέρνουν τροπολογίες και μια από αυτές βρίσκεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που ψηφίζεται αύριο στη Βουλή.
Η συγκεκριμένη τροπολογία αφορά την καταβολή επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερήλικων στους ανασφάλιστους υπερήλικες, με την ιδιότητα του μέλους της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας.

Η δαπάνη για το 2019 υπολογίζεται σε 5,4 εκατ. ευρώ και για το 2020 σε 10,8 εκατ. ευρώ.
Άλλη τροπολογία αφορά την επέκταση της χρονικής διάρκειας των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα και για τους ωφελούμενους που απασχολούνται σε δήμους και περιφέρειες, των οποίων ο χρόνος εργασίας τους λήγει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This