Σύμφωνο συμβίωσης για τον Νίκο Παππά και την Βασιλική Σελήνη

Σύμφωνο συμβίωσης για τον πρώην υπουργό και την υπεύθυνη λειτουργίας στο τμήμα Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open

Must Read

Ερωτας που έβαλε «βέρα στο δεξί» είναι αυτός που ένιωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς για την υπεύθυνη λειτουργίας στο τμήμα Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open Βασιλική Σελήνη.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο Νίκος Παππάς παντρεύτηκε την αγαπημένη του, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης πριν από λίγες μέρες σε συμβολαιογράφο των Αθηνών. Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου τρία χρόνια. Ως γνωστόν, ο Νίκος Παππάς χώρισε από την Ελενα Παντοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, πριν από κάποια χρόνια. Αλλωστε όλοι στον χώρο όπου κινείται ο πρώην υπουργός γνώριζαν ότι είχε χωρίσει από τον Νοέμβριο του 2018 από την πρώτη του γυναίκα, με την οποία γνωρίζονταν από τα φοιτητικά τους χρόνια.

Υστερα στον δρόμο του βρέθηκε η πρώην δημοσιογράφος και νυν υπεύθυνη λειτουργίας του τμήματος Ειδήσεων του εν λόγω καναλιού, η Βασιλική, που του έκλεψε την καρδιά. Ο Νίκος Παππάς και η Βασιλική Σελήνη αποφάσισαν να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης κάτω από άκρα μυστικότητα πριν από μία εβδομάδα. Κουμπάροι τους ήταν ο Ανδρέας Παπατριανταφύλλου και η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Ζέτα Κατωπόδη, κολλητή φίλη της νύφης.

Το ζευγάρι γιόρτασε το σύμφωνο με ένα δείπνο στο σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Το «παρών» στη γιορτή έδωσαν και οι δύο κόρες του Νίκου Παππά από τον πρώτο του γάμο, για να ευχηθούν στον μπαμπά που ξαναπαντρεύτηκε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This