O Πέτσας έγινε κήρυκας του… Μαρξισμού!

Η εκτός τόπου και χρόνου κομμουνιστική ανάλυση, προκειμένου να δικαιολογήσει τους μισθούς πείνας!

Must Read

Τι άλλο θα ακούσουμε πια από τον ανεκδιήγητο και απαράδεκτο από κάθε άποψη Στέλιο Πέτσα, τον υπουργό που «πέτσωσε» με εκατομμύρια τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για να… λιβανίζουν την κυβέρνηση από το πρωί έως το άλλο πρωί.

Τον υπουργό που είπε πως «θα πετάγαμε εκατομμύρια, αν ακούγαμε τις προτάσεις να κάνουμε περισσότερες ΜΕΘ» (σημειωτέον ότι 16.000 ασθενείς από τον κορονοϊό πέθαναν, γιατί δεν υπήρχαν ΜΕΘ να νοσηλευτούν), τον υπουργό που παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 2019 από τους «πρόθυμους» ως το νέο πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και απεδείχθη μία τρύπα στο νερό…

Ο Στέλιος Πέτσας, λοιπόν, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών σήμερα, χθες ξεπέρασε ακόμη μία φορά τον εαυτό του, προκαλώντας τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. αλλά και τα ιερά και όσια της παράταξης με τις απίθανες θεωρίες του, αφού ούτε λίγο πολύ είπε ότι έχουμε… μαρξιστική κυβέρνηση και δεν το ξέρουμε!

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ως γνώστης του «Κεφαλαίου» του Καρλ Μαρξ και υποστήριξε ότι στο θέμα της εισοδηματικής ανισότητας η κυβέρνηση ακολουθεί τη μαρξιστική θεωρία. «Επειδή είναι θέμα φιλοσοφίας, θα σας απαντήσω με αυτό που είπε ο Μαρξ: Ο Μαρξ έλεγε ότι μειώνεται η εισοδηματική ανισότητα και βελτιώνονται οι συνθήκες στην αγορά εργασίας, όταν μειώνεται ο εφεδρικός στρατός της ανεργίας. Και αυτό το πετυχαίνει αυτή η κυβέρνηση. Μειώνοντας την ανεργία υπάρχει μια πίεση για αύξηση των μισθών βιώσιμα», είπε και, φυσικά, άφησε άφωνους παρουσιαστές και τηλεθεατές με τους ισχυρισμούς του. Κοινώς, τους κούφανε!

Δικαιολογία-εμπαιγμός

Δεν είναι όμως μόνο αυτό, είναι και η απίθανη δικαιολογία που βρήκε για το γεγονός ότι οι μισθοί παραμένουν καθηλωμένοι τόσα χρόνια, μία δικαιολογία-εμπαιγμός για τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα. Δεν έχουν τι άλλο να πουν οι υπουργοί της κυβέρνησης και αντί να λουφάξουν, προκαλούν ανερυθρίαστα και κυνικά τον κόσμο με ψέματα, μπούρδες και εκτός τόπου και χρόνου αναλύσεις, γιατί έτσι τους έχει μάθει ο αρχηγός τους.

Ο… κόκκινος Πέτσας, που βάλθηκε να αναστήσει τον μαρξισμό και να… πεθάνει όλους τους άλλους, δεν φορούσε σηματάκι με το σφυροδρέπανο στο πέτο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This