Νίκος Δένδιας: «Είχα μία μακρά συνομιλία με τον Γκουτέρες για την προστασία των Ελλήνων ομογενών της Ουκρανίας»

Must Read

Τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συνάντησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Μεταξύ άλλων, όπως δήλωσε, τον παρακάλεσε για τη διασφάλιση κατά το δυνατόν της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία.

Ο υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις τεράστιες δυσκολίες και τους απίστευτους κινδύνους που αντιμετωπίζει η ελληνική ομογένεια στη Μαριούπολη, κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Δένδιας μετά την συνάντηση δήλωσε: «Είχα τη χαρά να συναντήσω τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, τον κ. ΑντόνιοΓκουτέρες», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Είχαμε μία μακρά συνομιλία. Καταρχήν, συζητήσαμε, όπως είναι φυσικό, για τις εξελίξεις στην Ουκρανία, και είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω για τις τεράστιες δυσκολίες, τους απίστευτους κινδύνους που αντιμετωπίζει η ελληνική ομογένεια στην περιοχή αυτή. Τον παρακάλεσα δε, για τις καλές του υπηρεσίες, για τη διασφάλιση κατά το δυνατόν της ζωής και της περιουσίας των ανθρώπων αυτών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This