Εμμένει στις μηνύσεις του ο Φουρθιώτης! Στη Βουλή η μήνυση κατά του Βρούτση

Η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής θα εισηγηθεί αν πρέπει να αρθεί η ασυλία του Γ. Βρούτση

Must Read

Από της φυλακής τα κάγκελα ο Μένιος Φουρθιώτης συνεχίζει να πιέζει το πολιτικό σύστημα το οποίο τον ανέδειξε σε παράγοντα της δημόσιας και της μηντιακής ζωής.

Στη Βουλή έχει φτάσει ήδη η δικογραφία κατά του βουλευτή και πρ. υπουργού της ΝΔ Γιάννη Βρούτση για την αποκάλυψη της δράσης του Μαίνανδρου Γεώργιου Φουρθιώτη.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά συκοφαντική δυσφήμηση του Μ. Φουρθιώτη από τον Γ. Βρούτση ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο πρώτος στις 9 Απριλίου 2021 και αναφέρεται στις δηλώσεις του Γ. Βρούτση (σε Documento, Έθνος, ΟΡΕΝ) για την «εισβολή» μετά μπράβων του Φουρθιώτη στο γραφείο του στο Υπουργείο Εργασίας.

Η δικογραφία εστάλη από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και θα εξεταστεί από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, η οποία θα εισηγηθεί αν πρέπει να αρθεί η ασυλία του Γ. Βρούτση, ενώ την τελική απόφαση θα λάβει η Ολομέλεια.

Σύμφωνα με το δικόγραφο (δηλαδή τους ισχυρισμούς Φουρθιώτη) ο Γ. Βρούτσης από τις 5 ως τις 8 Απριλίου 2021 «δημόσια και μέσω διαδικτύου ενώπιον τρίτου ισχυρίσθηκε ή διέδωσε για κάποιον άλλο ψευδές γεγονός» που γνώριζε ότι ήταν ψευδές.

Συγκεκριμένα ισχυρίσθηκε ότι ο Μ. Φουρθιώτης «προσήλθε στο γραφείο του εγκαλούμενου Γ. Βρούτση και τον απείλησε με την χρήση μπράβων, ότι κλωτσούσε τις πόρτες του Υπουργείου Εργασίας, ότι απείλησε υπαλλήλους του Υπουργείου Εργασίας, ότι βιαιοπράγησε σε βάρος του εγκαλούμενου Γ. Βρούτση και ότι ο εγκαλών Μ. Γ. Φουρθιώτης με σκοπιμότητα αύξησε εικονικά το μισθό του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This