Τετάρτη 23/6/2021

Σκουρλέτης – Χαρίτσης: «Όπλισαν» και πάτησαν… enter!

Μίνι κόντρα είχαν χθες στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης με τον εκπρόσωπο τύπου Αλέξη Χαρίτση. Ο τελευταίος έχει αναλάβει την ψηφιοποίηση του κόμματος, και μεταξύ άλλων και την ηλεκτρονική εγγραφή μελών. Όμως ο Π. Σκουρλέτης φαίνεται ότι δεν έχει πειστεί.

Χθες επί ώρα ρωτούσε τον Αλέξη Χαρίτση για την ψηφιακή εγγραφή των νέων μελών (για το πώς γίνεται, για τις διπλοεγγραφές, τις εγγραφές εξ αποστάσεως, τα προσωπικά δεδομένα κ.α.) και εκείνος έδωσε αναλυτικές απαντήσεις.

Κατά τα άλλα ξεκίνησε να καταρτίζεται το πρόγραμμα ανοιχτών συνελεύσεων σε όλη τη χώρα, με την παρουσία και του Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να εγγραφούν νέα μέλη. Επίσης επιβεβαιώθηκε ότι ο Γιώργος Σταθάκης θα είναι υπεύθυνος για την σύνταξη του νέου κυβερνητικού προγράμματος. Θα συγκροτηθεί μάλιστα και σχετική Επιτροπή στην οποία θα μετέχουν και πρ. υπουργοί και τ. βουλευτές.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ