Δεν φαντάζεστε ποιο ελληνικό κόμμα είναι αδελφοποιημένο με το κόμμα του Πούτιν!

Οπαδοί του Πούτιν και της «Ενωμένης Ρωσίας»

Must Read

Τι και αν αυτή την περίοδο οι γαλάζιοι βουλευτές έχουν ξορκίσει μέχρι και την… ρώσικη βότκα; Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει συνάψει αδελφικές σχέσεις με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν «Ενωμένη Ρωσία» από το 2011.

Ήταν τότε που ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, είχε βρεθεί στη Μόσχα και υπέγραψε σύμφωνο αδελφοποίησης των δύο κομμάτων το οποίο προέβλεπε συνεργασία σε πολλά επίπεδα:

«Υπογράψαμε με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Βουλής, κ. Μπόρις Γκρίζλοφ, συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του κόμματος “Ενωμένη Ρωσία”. Η συμφωνία αυτή αντανακλά τις σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης μεταξύ των δύο κομμάτων. Δεσμοί και σχέσεις, οι οποίες αναπτύσσονται και εμβαθύνονται από τις κυβερνήσεις και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι και σήμερα, με σημαντικά αποτελέσματα. Σ’ αυτό το πλαίσιο, η στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνία μεταξύ των κομμάτων μας εκτείνεται σε διεθνές, εθνικό και περιφερειακό επίπεδο και περιλαμβάνει μία σειρά από τομείς στρατηγικής σημασίας. Η συμφωνία αυτή θέτει γερά θεμέλια μεταξύ των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και της “Ενωμένης Ρωσίας”, με προοπτική και βάθος χρόνου» είχε δηλώσει τότε ο κ. Αβραμόπουλος.

Λίγα χρόνια μετά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά από συνάντηση που είχε στη Μόσχα με τον Λαβρόφ και τον Μεντβέντεφ είχε μιλήσει για σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στα δύο κόμματα και είχε τονίσει ότι ο ίδιος θα είναι πάντα φερέγγυος συνομιλητής. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This