Άλλη μια άρση ασυλίας για τον Πολάκη – Χαμός στη Βουλή με την Αραμπατζή και τα λεφτά από το ΚΕΕΛΠΝΟ

«Από τότε που έχετε αναλάβει κυβέρνηση έχω 23 δικαστήρια. Στα 20 έχω αθωωθεί» είπε ο Πολάκης

Must Read

Την άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, με 158 ψήφους υπέρ έναντι 102 κατά, ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής, χωρίς τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ και κανενός άλλου κόμματος. 

Η άρση ασυλίας για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινής Αραμπατζή, με αφορμή την ανάρτηση του Πολάκη στην οποία αναφέρει ότι ο πατέρας της έλαβε 37.000 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ για την εφημερίδα «Πανσερραϊκή».

Ο κ. Πολάκης ζήτησε την μη άρση ασυλίας του κάνοντας λόγο για καθαρά εκδικητική πολιτική δίωξη εναντίον του από τη ΝΔ. «Είναι άλλο ένα επεισόδιο και έχω αρχίσει να βαριέμαι. Έχω πάει στα δικαστήρια για 23 υποθέσεις και έχω αθωωθεί για τις 20. Είναι η μικρογραφία της υπόθεσης του κ. Βαξεβάνη που διώκεται επειδή ανακάλυψε τα πάντα» υποστήριξε ο κ. Πολάκης και κατέληξε: «Ψηφίστε ό,τι θέλετε για το αν πρέπει να αρθεί ή όχι η ασυλία μου. Γιατί σε αυτή τη ζωή μετά από 20, 30 χρόνια ο καθένας για αυτό που θα κριθεί είναι το έργο του και τα παιδιά του. Εμείς αποκαλύψαμε και στείλαμε στον εισαγγελέα όλη τη βρωμιά και τη δυσοσμία για το μαύρο χρήμα μέσα από το ΚΕΕΛΠΝΟ».

Από πλευράς της, η Φωτεινή Αραμπατζή ισχυρίστηκε πως ο Πολάκης είναι ο μόνος που έχει διψήφιο αριθμό αιτήσεων άρσης ασυλίας. «Όσον αφορά στο έργο μου δεν θα το κρίνετε εσείς το κρίνει ο πρωθυπουργός» τόνισε και συμπλήρωσε πως ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ «κρύβετε σαν δειλός και ζητά και εκλιπαρεί να μην αρθεί η ασυλία σας!». Η ίδια προέτρεψε τον Πολάκη να ζητήσει «αντρίκεια σήμερα την άρση της ασυλίας» του. «Γιατί κρύβεστε δυο μέτρα άντρας πίσω από ασυλία σας; Τι φοβάστε; Τραμπουκισμοί, νταηλίκια, τσίγκινα σωβρακάκια, λάσπη. Τις απειλές εκεί που σας παίρνει και τη λάσπη σας εκεί που σας ανέχονται. Εμένα τέτοιοι τζάμπα μάγκες που μετά κρύβονται στο λαγούμι τους, δεν μου λένε τίποτα. Ελάτε να αποφασίσει η δικαιοσύνη ποιος είναι συκοφάντης. Eίχατε τη πιλάλα αντί να ασχοληθείτε με υπουργικά καθήκοντα το 2019 να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να αναδημοσιεύετε ότι βρήκατε, στήνοντας τα δικά σας πολακικά δικαστήρια, τις δικές σας γκιλοτίνες!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This